donem impuls a l'emprenedor!

Emprenedoria social. Idees de negoci que aporten solucions a necessitats socials

Formació per a empreses i emprenedors
23/09/2022 09:30 Molí Empresa (Centre de Promoció Econòmica Martorell) [PRESENCIAL]

Idees i models de negoci

PRESENCIAL

 

DATA:

Dies: 23 de setembre de 2022

Horari: de 9:30 a 13:30 h.

DURACIÓ:

1 sessions de 4 h. (4 hores totals)

A QUI VA DIRIGIT:

Persones amb inquietuds socials, que tenen ganes d’emprendre, però encara no tenen cap idea de negoci. No caldrà que les persones participants tinguin coneixements previs relacionats amb la temàtica.

OBJECTIUS:

- Identificar necessitats socials no cobertes o cobertes de manera ineficient.

- Generar idees que aportin solucions noves a alguns dels problemes socials identificats.

- Identificar oportunitats per reformular alguna de les idees en idees d'emprenedoria social.

- Posar de relleu la importància dels valors que promou el cooperativisme i la necessitat de promoure una cultura emprenedora d'enfocament social.

METODOLOGIA

És una sessió on s’introdueixen conceptes teòrics, basat fonamentalment en una dinàmica, on les persones participants, a partir d’unes indicacions, identifiquen necessitats socials en el seu municipi i pensen en idees que en poden donar resposta. Així mateix, se’ls hi facilita un mètode que permet valorar quina té, a priori, més potencial com a projecte empresarial. Es fa servir de guia i marc teòric una presentació Power Point d'elaboració pròpia. Es visualitzen vídeos i es faciliten eines i recursos en matèria d’emprenedoria social a Catalunya.
(S'aplicarà la mateixa metodologia en ambdós formats, només canvien les eines a usar pel treball en grup).

CONTINGUTS:

Sessió 1

1- Concepte d’emprenedoria social.

2- Idees de negoci d’emprenedoria social que ja funcionen.

3- Concepte d’oportunitat i anàlisi de problemes i necessitats socials.

4- Tècniques de producció d’idees per generar idees d’emprenedoria social.

5- Eines, recursos i actors

 

Curs a càrrec de Jordi Framis Maimí, Laura Hernàndez Rovira, Daniel Arricivita Carballeda i Ana Álvarez Morillas, (Calidoscoop, SCCL) gestionat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 480€, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

 

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Entre 7-15 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)
 

Amb el suport:

 

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats