donem impuls a l'emprenedor!

EMPRENEDORIA SOCIAL.IDEES DE NEGOCI QUE APORTEN SOLUCIONS A NECESSITATS SOCIALS

Formació per a empreses i emprenedors
19/05/2023 09:30 Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

 

DATA:

Dia: 19 de maig de 2023
Horari: de 9:30 a 13:00 h.

DURACIÓ:

1 sessió de 4 h en format "online"

OBJECTIUS:

- Identificar necessitats socials no cobertes o cobertes de manera ineficient.
- Generar idees que aportin solucions noves a alguns dels problemes socials identificats.
- Identificar oportunitats per reformular alguna de les idees en idees d'emprenedoria social.
- Posar de relleu la importància dels valors que promou el cooperativisme i la necessitat de promoure una cultura emprenedora d'enfocament social.

PERFIL PARTICIPANTS:

Persones amb inquietuds socials, que tenen ganes d’emprendre, però encara no tenen cap idea de negoci. No caldrà que les persones participants tinguin coneixements previs relacionats amb la temàtica.

METODOLOGIA:

És una sessió on s’introdueixen conceptes teòrics, basat fonamentalment en una dinàmica, on les persones participants, a partir d’unes indicacions, identifiquen necessitats socials en el seu municipi i pensen en idees que en poden donar resposta. Així mateix, se’ls hi facilita un mètode que permet valorar quina té, a priori, més potencial com a projecte empresarial.
Es fa servir de guia i marc teòric una presentació Power Point d'elaboració pròpia. Es visualitzen vídeos i es faciliten eines i recursos en matèria d’emprenedoria social a Catalunya.

CONTINGUTS:

1- Concepte d’emprenedoria social.
2- Idees de negoci d’emprenedoria social que ja funcionen.
3- Concepte d’oportunitat i anàlisi de problemes i necessitats socials.
4- Tècniques de producció d’idees per generar idees d’emprenedoria social.
5- Eines, recursos i actors

Curs a càrrec de Jordi Framis Maimí, Laura Hernàndez Rovira, Daniel Arricivita Carballeda i Ana Álvarez Morillas (Calidoscoop, SCCL).


El cost d’aquesta formació és de 480,00€, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca. Es prega compromís d’assistència.

MÉS INFORMACIÓ: nredondo@sabarca.cat / 936 356 407

PLACES LIMITADES (Entre 18-20 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats