donem impuls a l'emprenedor!

COM FER PRESSUPOSTOS DE CLIENTS PER A GUANYAR DINERS AMB PRODUCTES O SERVEIS

Formació per a empreses i emprenedors
23/05/2023 09:30 Ajuntament d´Esparreguera

 

DATA:

Dia: 23 de maig de 2023
Horari: de 9:30 a 13:30 h.

DURACIÓ:

1 sessió de 4 h. 

OBJECTIUS:

- Aprendre a realitzar pressupostos de venda a clients dels productes o serveis imputant la totalitat de costos als productes o serveis en funció del volum de les unitats pressupostades i del marge ponderat.
- Aprendre sistemes per fer pressupostos per aconseguir beneficis.
- Aprendre a analitzar els pressupostos realitzats per ser més competitius.


PERFIL PARTICIPANTS:

Persones emprenedores que tinguin un projecte empresarial, no necessàriament formalitzat a través d’un pla d’empresa, i que necessitin aprendre una metodologia per realitzar els pressupostos als seus clients.


METODOLOGIA:

A les sessions es combina l'explicació teòrica amb la realització d'exercicis per consolidar les explicacions realitzades. Ús de la metodologia del cas per realitzarun pressupost de serveis i un segon pressupost de productes on aplicar el marge brut comercial de l’empresa a cada cost directe i determinar la forma d’imputar els costos d’estructura. Resolució de dubtes en finalitzar cada temari i utilització dels casos particulars per donar consells. En línia, addicionalment es realitzen més preguntes a les persones participants per verificar l'assimilació del contingut. La realització dels exercicis i dels casos pràctics s'adapta als casos de las persones participants.

CONTINGUTS:

1- Com calcular els costos directes i costos d’estructura dels serveis o productes.
2- Com calcular el marge brut comercial i el marge ponderat.
3- Com fixar el preu de venda de cada producte o servei de forma individual o general.
4- Calcular el volum de facturació necessària per cobrir tots els costos de l’empresa.
5- Com realitzar els pressupostos dels meus productes o serveis imputant els costos.
6- Cas pràctic 1: Realització d'un pressupost de serveis.
7- Cas pràctic 2: Realització d'un pressupost de productes.

Curs a càrrec de  Lourdes Pérez Retamero (Educaemotions)

El cost d’aquesta formació és de 440€, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament d´Esparreguera. Es prega compromís d’assistència.

MÉS INFORMACIÓ:  empresa@esparraguera.cat

PLACES LIMITADES (Entre 18-20 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats