donem impuls a l'emprenedor!

NETWORKING DE CADENES DE VALOR

Formació per a empreses i emprenedors
20/10/2023 09:30 Ajuntament de Martorell

 

DATA:


Dia: 20 d´octubre de 2023
Horari: de 9:30 a 13:30 h.


DURACIÓ:

1 sessió de 4 h.

 

OBJECTIUS:

- Potenciar les sinergies entre empreses és clau per al seu desenvolupament. Moltes vegades es treballa en realitzar networking dintre de la mateixa població. Per assegurar un desenvolupament global d'una cadena de valor, és important fomentar les sinergies dins de la mateixa.
- Aquest networking està focalitzat en desenvolupar les sinergies amb empreses d'una cadena de valor en concret i així assegurar que es fomenta el creixement de tota la cadena.


PERFIL PARTICIPANTS:

Persones empresàries, emprenedores, personal directiu o responsable de departament d'una cadena de valor concreta (prèviament seleccionada per l'Ajuntament).


METODOLOGIA:

Activitat totalment pràctica on es volen potenciar les relacions entre empreses d'una mateixa cadena de valor, tant del mateix municipi com de diferents localitats. La metodologia és la mateixa, tant si es realitza presencial com en línia. Per assegurar el major impacte de la dinàmica, es realitza una classificació de les empreses participants segons el seu lloc dins de la cadena de valor i es programen dinàmiques que permeten que les empreses que poden tenir sinergies entre elles puguin crear relacions productives. Per això, les empreses presentaran les seves especialitats, es crearan espais de comunicació entre les empreses, etc.

 

CONTINGUTS:

Sessió 1
1 - Presentació de la jornada, presentant la cadena de valor.
2 - Qui sóc i què faig?
3 - Dinàmica: buscant empreses properes en la cadena de valor.
4 - Dinàmica: què puc fer per tu?
5 - Tancament de la sessió.
6 - Networking lliure dels participants

Curs a càrrec de Xavier Tovar Morales i David López Almansa (Society and Neurobusiness experience, SL (Societat i Empresa)), gestionat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 600€, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Entre 18-20 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats