donem impuls a l'emprenedor!

PRESENTA ELS TEUS IMPOSTOS PER INTERNET I ESTALVIA TEMPS I DINERS

Formació per a empreses i emprenedors
28/11/2023 09:30 Ajuntament de Martorell

 

DATA:

Dies: 28 i 30 de novembre de 2023
Horari: de 9:30 a 13:30 h.


DURACIÓ:

2 sessions de 4 h. (8 hores totals) "online"

 

OBJECTIUS:

 L'objectiu del taller és que les persones autònomes professionals i les microempreses a través l'elaboració d'un cas pràctic adquireixin una metodologia de registre, càlcul i presentació dels seus models tributaris per la seu electrònica de l'Agència Tributària, per dotar-les d'una major autonomia en la gestió dels seus impostos i per estalvia'ls-hi costos d’administració.


PERFIL PARTICIPANTS:

Persones empresàries individuals i/o autònomes professionals independents que tinguin interès a conèixer la mecànica dels seus impostos, o que hagin realitzat el taller d´Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci" i vulguin aprofundir en la part pràctica de la presentació dels seus impostos.


METODOLOGIA:

Hem dissenyat una eina de suport en format excel que facilita el compliment de les obligacions comptables i fiscals dels petits negocis. Es tracta d'un full de càlcul que compleix amb els requisits tècnics i legals que imposa l'Agència Tributària, i que la persona autònoma pot anar emplenant per obtenir d'una forma fàcil i gratuïta els llibres registres obligatoris a l'efecte de la normativa de l'IRPF i de l'IVA, així com els resultats dels models tributaris trimestrals i anuals que hauran de presentar a l'Agència Tributària. Aquesta eina es lliurarà a les persones assistents perquè la integrin en la gestió del dia a dia del seu negoci i els ajudi a controlar les xifres de la seva empresa i a complir amb les obligacions comptables i fiscals.

 

CONTINGUTS:

Sessió 1
1- Explicació de conceptes claus per a la presentació dels impostos: epígrafs d'activitat, béns d'inversió, despeses deduïbles, etc.
2- Presentació del cas pràctic i explicació del funcionament del full de càlcul dels llibres registres.
3- Resolució del cas pràctic en estimació directa simplificada d’IRPF: registre comptable, càlcul i presentació dels models 130 i 100.
4- Resolució del cas pràctic en estimació objectiva d’IRPF: càlcul i presentació dels models 131 i 100.

Sessió 2
1- Resolució del cas pràctic de retencions de treballadors/es i professionals: càlcul i presentació dels models 111 i 190.
2- Resolució del cas pràctic de retencions d'arrendaments: càlcul i presentació dels models 115 i 180.
3- Resolució del cas pràctic en règim general d'IVA: registre comptable, càlcul i presentació dels models 303, 390, 349 i 348.
4- Resolució del cas pràctic en règim simplificat d'IVA: registre comptable, càlcul i presentació dels models 303, 349 i 347.

Curs a càrrec de  Yolanda Presa Alamillos (YPAproject), gestionat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner (Camí del riu s/n, Martorell).

El cost d’aquesta formació és de 880€, a l’alumne no li suposa cap cost, ja que la formació és subvencionada al 100% per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Martorell. Es prega compromís d’assistència.

MÉS INFORMACIÓ:  moliempresa@martorell.cat o al telèfon 93 775 31 01 / Whatsapp: 630 88 45 28

PLACES LIMITADES (Entre 18-20 participants) Places assignades per rigorós ordre d’inscripcions

INSCRIPCIONS:  Omplint aquest formulari (Clicar sobre l'enllaç)

 

Amb el suport:

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats