donem impuls a l'emprenedor!

"Taller Mindfulness: 1. Introducció" (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
27/10/2014 10:00 Promoció Econòmica Abrera (Edifici del Mercat Municipal)

 

Taller de Mindfulness destinat a persones emprenedores i empreses

Mindfulness o Consciència Plena, és una habilitat que ens permet estar presents en allò que està succeint en el moment present, amb plena consciència de les nostres sensacions, emocions i pensaments. Parant atenció amb calma i de forma intencionada als pensaments recurrents, l’estrès, el malestar, la malaltia, la pèrdua i els reptes de la vida.

DATA:

Dies: 27 d'octubre de 2014
Horari: de 10.00 a 12.30 h

LLOC REALITZACIÓ:

Promoció Econòmica ABRERA

EDIFICI DEL MERCAT MUNICIPAL · C/ Martorell, 20, 1a planta 08630 ABRERA

DURACIÓ:

2,5 hores/sessió

El programa total dels "Tallers de Mindfulness destinats a emprenedors i empreses" consten de 5 tallers de 2,5 hores cadascú. (12,5 hores totals)

Les inscripcions són obertes, és a dir, no és obligatori fer els 5 tallers, encara que seria recomanable que tots els inscrits a qualsevol dels tallers poguessin assistir al primer. Els participants poden inscriure's als tallers que més l'interessin.

A QUI VA DIRIGIT:

El programa va adreçat a persones emprenedores i empreses que volen:

- Aconseguir reduir el nivell d’estrès.
- Cultivar tècniques de regulació de l’estrès.
- Millorar la seva intel·ligència emocional.
- Millorar la seva comunicació.
- Millorar l’organització i gestió del temps.

OBJECTIUS:

L'objectiu principal és millorar l'eficàcia personal mitjançant una major acte-consciencia, conreant una actitud amb la qual “estar més present” amb allò que està ocorrent, connectant millor amb les oportunitats que acompanyen als desafiaments que ens presenta el treball o la vida.

CONTINGUT TALLER:

Taller 1. Introducció a Mindfulness (Consciència plena a la vida quotidiana)

Aquest taller està destinat a conèixer i familiaritzar-se amb els principis de Mindfulness. Et permetrà aprendre les tècniques bàsiques per desenvolupar la teva atenció i començar a portar aquests principis a la pràctica.

ELS TALLERS DEL PROGRAMA :

El programa complert consta de 5 tallers encara que no és obligatori realitzar tots.

- Taller 1. Introducció a Mindfulness (Consciència plena a la vida quotidiana) · ABRERA

Aquest taller està destinat a conèixer i familiaritzar-se amb els principis de Mindfulness. Et permetrà aprendre les tècniques bàsiques per desenvolupar la teva atenció i començar a portar aquests principis a la pràctica.

- Taller 2. Mindfulness i Emocions (Viu les teves emocions i escull les teves reaccions) · ESPARREGUERA

En aquest taller aprendràs un dels principals beneficis de la pràctica de l'atenció plena: l’autoregulació de les emocions. Mindfulness t’ajudarà a mantenir una observació atenta sobre els teus estats d’ànim a la vegada que suspens els teus judicis. D’aquesta manera aprendràs a respondre enlloc de reaccionar

- Taller 3. Mindfulness i Comunicació (Per una comunicació conscient i assertiva) · MARTORELL

La pràctica de l’atenció plena està en la base de l'escolta activa i de la comunicació conscient. El taller t’ajudarà a enriquir les teves relacions en qualsevol àmbit de la teva vida. Treballarem tècniques que et permetran millorar la teva comunicació i empatia vers els altres.

- Taller 4. Mindfulness i Gestió del Temps (Primer les prioritats, després l’ús del temps) · SANT ANDREU DE LA BARCA

La gestió del temps és una de les fonts de estrès clàssiques en la nostra societat. La pràctica i desenvolupament de l’atenció esdevé una eina poderosa per a que assignis prioritats, siguis més eficient i tinguis una relació més sana amb la gestió del teu temps.

- Taller 5. Mindfulness i Presa de Decisions (Decidir amb consciència) · COLLBATÓ

Ets conscient de com prens les teves decisions? El taller està orientat a millorar l'atenció per a que prenguis consciència de tot el procés de presa de decisions. La pràctica de Mindfulness t’ajudarà a donar-te compte dels factors clau, les seves interrelacions i les conseqüències de les decisions que prens.

 

Curs a càrrec de Carles Ruiz Feltrer, Coach i Consultor a OME Espais, a les instal·lacions de Promoció Econòmica (EDIFICI DEL MERCAT MUNICIPAL · C/ Martorell, 20, 1a planta 08630 ABRERA)

 

MÉS INFORMACIÓ: promocioeconomica.ajuntament@ajuntamentabrera.cat o al telèfon 93 770 01 02

PLACES LIMITADES: Màxim 15 participants

INSCRIPCIONS:  Omplint el següent formulari

      

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats