donem impuls a l'emprenedor!

"Jornades de capacitació empresarial. Coaching GRUP 2" (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
13/01/2015 09:30 Martorell · Abrera · Esparreguera

 

Jornades de capacitació empresarial

Acció formativa que vol contemplar no només l´assessorament als emprenedors, sino millorar la capacitació emocional i empresarial, amb formació i habilitats, treballant en la confiança, motivació, pla d´acció, intel.ligència emocional, i altres recursos per assolir l´èxit ,en el seu projecte.

DATES:

Dies: 13, 27 de gener  i 17 de febrer de 2015
Horari: de 09.30 a 13.30 h

DURACIÓ:

Les jornades de capacitació consten de 3 sessions de 4 hores (12 hores totals). Els participants han d'assistir a les 3 sessions.

LLOC REALITZACIÓ:

1º Sessió: 13 de gener de 2015 a MARTORELL (Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, Camí del Riu s/n · 08760 Martorell)

2º Sessió: 27 de gener de 2015 a ABRERA (c/Martorell, 20, Edifici del Mercat Municipal, 1a Planta.)

3º Sessió: 17 de febrer de 2015 a ESPARREGUERA (Edifici de Can Pasqual, Carrer dels Cavallers, 26 · 08292 Esparreguera)

A QUI VA DIRIGIT:

El programa va adreçat a persones emprenedores i empreses.
 

OBJECTIUS:

L'objectiu és capacitar emocional i empresarialment als emprenedors i empresaris que estan preferentment en la fase de recent creació, mitjançant la realització de jornades de capacitació i sessions de coaching per emprenedors i empresaris.

CONTINGUT:

  • Parlar en públic, seguretat personal, influència i persuasió, transmetre missatges impactants, defensar la diferenciació del servei
  • Confiança i habilitats d´intel.ligència emocional per adquirir capacitació emocional
  • Saber definir objectius professionals, concretar plans d’acció i fer seguiment concret de les fases
  • Factors claus per a l`èxit personal i professional

 

Curs a càrrec de Confia Consulting, consultora especialitzada en la capacitació del negoci i la persona, encarregada de dinamitzar i donar eines grupals i individuals per capacitar  i avançar en el projecte empresarial dels participants.

 

MÉS INFORMACIÓ: carmonare@esparreguera.cat o al telèfon 93 775 31 01

PLACES LIMITADES: Màxim 30 participants

INSCRIPCIONS:  Omplint el  formulari

      

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats