donem impuls a l'emprenedor!

"Sessió formativa: El Mètode Canvas" (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
12/01/2015 09:30 Cal Rapissa (Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat)

 

Sessió informativa

DATA:

Dies: 12 de gener de 2015
Horari: de 09.30 a 13.30 h

LLOC REALITZACIÓ:

Cal Rapissa · Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 · 08640 Olesa de Montserrat)

DURACIÓ:

1 sessió de 4 hores

A QUI VA DIRIGIT:

El programa va adreçat a persones emprenedores i empreses.

OBJECTIUS:

El formulari Canvas, permet  visualitzar aspectes claus d’un model de negoci agrupant-lo en 9 pilars: oferta de valor, Xarxes, capacitats centrals, configuració del valor, relació amb els clients, canals de distribució i comunicació, mercats objectius, estructura de costos i ingressos.

CONTINGUT:

El Canvas és un model de negoci creat per Alexander Osterwalder (autor referent a nivell mundial sobre la innovació i models de negoci) el qual descriu de manera lògica la forma en que les organitzacions creen, entreguen i capturen valor. El procés del disseny del model de negoci és part de l’estratègia de negocis, per la qual cosa és de vital importància estructurar aquest tipus de recursos per poder conèixer en profunditat com opera una empresa i conèixer les fortaleses i debilitats de la mateixa.

 

Curs a càrrec de Davide Menini de la consultora ARE Alto rendimiento Empresarial, SL,, a les instal·lacions de Cal Rapissa · Servei de Promoció Econòmica d'Olesa de Montserrat (c/ Ample, 25 · 08640 Olesa de Montserrat).

 

MÉS INFORMACIÓ:  aj147.comercturisme@olesam.cat , estruchaj@olesam.cat o al telèfon 93 778 66 86

PLACES LIMITADES: Màxim 25 participants

INSCRIPCIONS:  TANCADES

      

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats