donem impuls a l'emprenedor!

"Càpsula formativa: Aspectes fiscals i comptables que els autònoms han de conèixer sobre el seu negoci" (FEM XARXA, FEM EMPRESA)

Formació per a empreses i emprenedors
23/02/2015 09:30 Centre de Formació Jaume Balmes

 

Càpsula formativa

DATA:

Dies: 23 de febrer de 2015
Horari: de 09.30 a 14.30 h

LLOC REALITZACIÓ:

Centre de Formació Jaume Balmes (c/ Comerç, 8 · Polígon Industrial Anoia · Sant Esteve Sesrovires)

DURACIÓ:

1 sessió de 5 hores

A QUI VA DIRIGIT:

El programa va adreçat a persones emprenedores i empreses.

OBJECTIUS:

Donar resposta als dubtes més freqüents en matèria fiscal i comptable que els autònoms consulten als seus gestors en el marc de les seves relacions professionals i que es consideren qüestions que qualsevol empresari amb un negoci en funcionament hauria de conèixer per realitzar una gestió adequada i ajustada a la legalitat i per tal d'evitar sancions en cas de futures inspeccions fiscals.
Es farà una especial referència a la novetat introduïda per la recent Llei 14/2013, de 27 de setembre, de suport als emprenedors i la seva internacionalització, respecte al criteri de caixa.

CONTINGUT:

- Aspectes fiscals i comptables de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques.

* Estimació directa normal i simplificada: Quins ingressos i quines despeses em puc deduir i quins no? Quins llibres comptables haig de tenir?
* Estimació objectiva: Puc tributar per mòduls? M'interessa? Quins llibres comptables haig de tenir?
* Tractament fiscal de la compra de vehicles.

- Aspectes fiscals i comptables de l'Impost sobre el Valor Afegit.

* Règim general: Puc acollir-me al criteri de caixa? Com funciona? Com liquido l'IVA si faig operacions amb països de la Unió Europea? I si són operacions amb tercers països? Quins llibres comptables haig de tenir?
* Règim simplificat: Puc tributar el meu IVA per mòduls? M'interessa? Quins llibres comptables haig de tenir?
* Tractament fiscal de l’IVA suportat de la compra de vehicles.

- Aspectes sobre la facturació: Saps si les factures i les factures simplificades que emets són correctes? Comprova que compleixen amb els requisits del reglament de facturació aprovat pel Reial Decret 1619/2012, de 30 de novembre

 

Curs a càrrec de Yolanda Presas Alamillos, a les instal·lacions del Centre de Formació Jaume Balmes (C/Comerç, 8 · Polígon Industrial Anoia)

 

MÉS INFORMACIÓ:  promocioaj@sesrovires.cat o al telèfon 937759690

PLACES LIMITADES: Màxim 25 participants

INSCRIPCIONS:  Omplint el següent formulari

      

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure totes les activitats