donem impuls a l'emprenedor!

Xerrada “Orientació Jurídica i Coaching” · New Experience

 

Quina diferència hi ha entre l'arrendador que obté benefici del seu habitatge amb escasses dificultats i el que es perd en múltiples conflictes, acaba amb un deute per rendes impagades i l'habitatge acaba destrossada? Concloent que mai tornarà a llogar.

Quina diferència a la parella que se separa de mutu acord, de forma intel·ligent, amb el menor cost emocional i econòmic de la parella que acaba amb multitud de procediments judicials, denúncies, ordres d'allunyaments, trencaments, fills danyats emocionalment i trencada la relació entre els progenitors?

Sort? Coneixements? Recursos personals?

Són dos exemples de les nombroses situacions en les quals ens podem trobar avui dia motivades per:

  • Les exigències de la vida actual
  • La tendència a judicializarlo tot

L'empresa New Experience realitza el proper 22 de novembre a les 18.30 h la xerrada “Orientació Jurídica i Coaching” juntament amb l’advocat Jonatan Cantos d’Esparraguera. 

La conferencia - col·loqui serà conduïda per Jonatan Cantos (advocat), Fina Moreno (Psicòloga i Coach) i Jordi Cegarra (Economista i Coach) i
s'explicarà com afrontar els reptes que les situacions legals ens plantegen cada dia, tant quant a la necessitat d'assessorament en coneixements de normatives i lleis, com en l'acompanyament en la cerca de recursos personals per evitar la presa de decisions errònies que porten a conflictes, plets costosos i danys psicològics amb un alt cost emocional.

Aquesta xerrada esta adreçada al públic en general. La finalitat es fer veure als ciutadans i a les empreses que abans d’arribar a un judici, hi ha altres alternatives per solucionar els conflictes que es presenten actualment a la societat que vivim. Aquestes alternatives, van acompanyades de l’assessorament jurídic, sense necessitat d’arribar a un judici, i de l’acompanyament del coach per tal d’ajudar a la reflexió i al propi empoderament.

Activitat gratuïta


Places limitades, es prega confirmació

e-mail: cantosabogado@gmail.com

Contactar

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure tots els anuncis