donem impuls a l'emprenedor!

Cuida la teva Salut, els pensaments a l'organisme

OGM COACHING & CONSULTING 20/03/2018

Ens endinsarem en el funcionament de la ment per entendre com es manifesten les emocions en el nostre organisme i com afecta el llenguatge a la nostra salut.

Es posaran en pràctica exercicis teòrics i dinàmiques grupals, amb la finalitat d'escoltar el nostre cos i qué dir-li per mantenir una bona salut física i mental.

Dia: Dimecres 11 d´abril de 2018 

Horari: De 17:30h. a 19:30h. 

Lloc: Centre Promoció Económica Martorell · Molí Fariner s/n - Martorell

 

Informació i inscripcions:

Mail: odona.gregori@gmail.com

T. 670 704 934

Inscripcions fins el dimecres 4 d´abril a les 12:00h. 

Contactar

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure tots els anuncis