donem impuls a l'emprenedor!

Com adaptar els espais de casa quan neix un fill/a

MOMENT GESTALT 10/07/2018

L'arribada d'un fill requereix una reestructuració i una adaptació també dels espais de casa.

La Gemma Guillamon de Porteo Natural ens ve a explicar com adaptar i preparar la nostra casa per afavorir un bon desenvolupament psicomotriu dels nostres infants des de recent nascuts. Parlarem també de joguines i del material desestructurat amb el cual els nostres fills i filles s'ho poden passar molt bé aprenent. 

 

Contactar

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure tots els anuncis