donem impuls a l'emprenedor!

Presentació del cicle de trobades "En Cos de Dona"

MOMENT GESTALT 11/12/2018 00:00 06/12/2018

Fem cercle, fem tribu, per què? La biologia de la dona preveu l’intercanvi, el sostén i l’acompanyament mutu amb altres dones. Què hem perdut al llarg de la història i per què? com recuperar-ho? Durant aquesta breu xerrada introductòria us presentarem els temes que abordarem durant les trobades, amb qui i com, i la durada i cadència del cicle.

En cos de dona és un conjunt de trobades que es poden fer per separat, tot i que aconsellem participar a totes per gaudir al máxim de l'experiéncia en el seu conjunt. Us avancem una pinzellada del programa:

1.Qué és femení? qué és masculí? cap a la igualtat, estimant i acceptant les diferències (Xerrada amb sessió d'art teràia inclosa).

2.El sòl pelvià conèixer-lo per estimar-lo i protegir-lo.(Xerrada interactiva)

3.Salut hormonal femenina: saber per prevenir, protegir-se i trobar-se millor (Xerrada intercalada amb estones de reflexió sobre el cicle “mensual” com a oportunitat d’autoconeixement).

4.L’anatomia de la sensualitat. L’úter, l'orgasme femení, la privació del plaer i l’aparició de la submissió que porta al dolor (Xerrada- compartir).

5.La menopausa: parlem-ne en edat fèrtil per arribar-hi amb serenitat (Xerrada-compartir)

6.Dia de cloenda de balls i cants, de somriures i sorpreses. (Sessió de danses i moviments especifics per despertar l'energia femenina).

Us esperem!!!!

Contactar

NOTA LEGAL: Les dades recollides en aquest document seran utilitzades en la forma i amb les limitacions que recull la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).
Les dades facilitades pels usuaris seran incorporades a fitxers de caràcter personal i confidencial dels quals és responsable el Departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell.

Veure tots els anuncis