donem impuls a l'emprenedor!

Taller "CURAR LA FERIDA DE L'ABANDONAMENT"

20/09/2019 00:00 10/09/2019

Taller "CURAR LA FERIDA DE L'ABANDONAMENT", 21 de setembre de 2019 de 10 a 14 h a Espai Saika (Gelida)

A càrrec de: Octavio Gómez i Marta Morató, Facilitador de tallers de relacions de codependència i integració del nen interior.

En aquest taller veurem l'origen de la ferida de l'abandonament, com s'activa en les nostres relacions, quines estratègies utilitzem per no sentir-la i com podem afrontar la situació per no repetir models que fan mal.

Dirigit a persones que desitgin tenir una relació de parella sana i nutritiva, tinguin o no parella en aquest moment.
 

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

martaoctavio2019@gmail.com, Tel. 722185734
www.saikameditacion.com

Aportació: 50€ (40€ reservant amb més de 7 dies anterioritat)

Contactar

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure tots els anuncis