donem impuls a l'emprenedor!

Taller online: "Com fer front a la selectivitat?" - ALA PSICOLOGIA

ALA Psicologia organitza un taller online per a fer front a la selectivitat.

"Enguany està sent diferent i una cosa confusa, però la vida segueix i els somnis també. Sabem que la selectivitat requereix molt temps i pot arribar a ser molt estressant."

En aquest taller descobrirem com enfrontar aquesta etapa, guanyar confiança en nosaltres mateixos, saber manejar els nervis, aprendrem eines per a reduir l'estrès i sentir-nos millor.

Per a apuntar-te, posa't en contacte amb ALA Psicologia per WhatsApp 687.292.303. o per email info@alapsicologia.com

Ala psicologia és un centre de psicologia que atén nens, adolescents i adults. L'equip professional està format per tres Psicòlogues Generals Sanitàries, amb diferents especialitzacions. Ofereixen una atenció individual i personalitzada a cada pacient amb la finalitat de garantir les ajudes i eines que necessitin de la manera més eficaç possible.

Contactar

NOTA LEGAL: Base jurídica del tractament i informació bàsica sobre el tractament de dades personals en matèria de "Promoció Econòmica, Treball i Emprenedoria"
Base jurídica del tractament: Exercici de poders públics (Article 6.1.e del RGPD 2016/679) Responsable del tractament:  Ajuntament de Martorell Finalitat: Gestionar els serveis de promoció econòmica, treball i emprenedoria al municipi de Martorell.  Exercici de drets dels interessats: D’accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació i d’oposició al tractament, adreçant-vos al correu electrònic dpd@martorell.cat o al correu postal de l’Ajuntament, carrer Mur núm. 61, 08760 Martorell. Informació addicional ampliada a “Política de Protecció de Dades”: plana web www.martorell.cat

Veure tots els anuncis