donem impuls a l'emprenedor!

SOS Mentoring

SOS Mentoring és un programa de voluntariat per ajudar les persones emprenedores a fer front a la situació derivada de l’emergència sanitària provocada pel COVID-19.

Procés d’acompanyament personalitzat orientat a diagnosticar la situació, a avaluar les alternatives d’actuació, a prendre les millors decisions i a implementar-les. No és un assessorament tècnic per a la tramitació d’ajuts governamentals: aquestes necessitats son derivades a professionals especialistes.

Es canalitza mitjançant reunions online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 1 i 3 mesos.

Autoocupació es compromet a salvar 1.000 empreses i 5.000 llocs de treball. Ajuda’ns!

____________________________________________________________________________

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner s’ha sumat a SOS Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 500 mentors voluntaris.

El nostre país s’enfronta a una situació alarmant, derivada de l’emergència sanitària del COVID-19 i caracteritzada per la paralització de l’activitat econòmica, pel canvi constant, per una gran incertesa i per un excés d’informació difícil d’assimilar. Aquesta situació dificulta extraordinàriament la presa de decisions, especialment al col·lectiu d’emprenedors/es, treballadors/es autònoms/es i microempreses, que no compten amb els recursos de les grans corporacions per a fer-hi front.

SOS Mentoring és un programa de voluntariat en que persones empresàries i directives amb experiència ajuden el col•lectiu d’emprenedors, d’autònoms i les microempreses a prendre les decisions necessàries per a fer front a aquesta nova crisi, contenint el seu impacte i projectant la continuïtat de les seves activitats professionals i empresarials, tot mantenint l’ocupació.

Els mentors i les mentores del programa són persones empresàries, professionals i directives, que ja han superat més d’una crisi, i que assumeixen el compromís de compartir el seu temps i la seva experiència per ajudar a salvar empreses i llocs de treball, sense esperar res a canvi.

SOS Mentoring és un procés d’acompanyament personalitzat i gratuït en que els/les mentors/es voluntaris/àries comparteixen el seu temps i la seva experiència amb els/les beneficiaris/àries del programa, ajudant-los a diagnosticar bé la situació dels seus negocis i a elaborar i implementar un pla de reactivació per a fer front a les conseqüències de la crisi derivada de la Covid-19.

El mentoring es canalitza mitjançant reunions online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 1 i 3 mesos, sempre en funció de les necessitats de les persones beneficiàries i atenent a la disponibilitat de les persones voluntàries. El caràcter voluntari dels mentors permet la gratuïtat del servei per als usuaris i les usuàries i la seva escalabilitat.

L’Ajuntament de Martorell col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona en la implementació de SOS Mentoring, fomentant la participació de les empreses del territori, demostrant una vegada més el seu compromís amb el suport al teixit productiu local i el manteniment de l’ocupació.

Inscripcions programa

Les persones interessades en participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a amillan@martorell.cat / rmoya@martorell.cat  / trucar al 93 775 31 01 o realitzar la inscripció a través del següent formulari INSCRIPCIÓ SOS MENTORING

 

 

Tornar