donem impuls a l'emprenedor!

Mentoring 2023

Mentoring és un programa de voluntariat en què persones empresàries i professionals amb experiència acompanyen a persones emprenedores a crear els seus negocis, i les petites empreses a fer front als seus reptes.

 

El Mentoring és un programa de voluntariat per ajudar a consolidar i fer créixer els negocis.

És una metodologia d’acompanyament personalitzat en què persones empresàries, directives o professionals amb àmplia experiència empresarial, en qualitat de voluntàries, aporten la seva experiència per a analitzar conjuntament els reptes del negoci i trobar-hi les millors solucions, mitjançant l’escolta activa i preguntes obertes, possibilitant el seu desenvolupament personal i professional i la consolidació i creixement del seu negoci.

Es canalitza mitjançant reunions online o presencials, durant un període d’entre 3 mesos i 1 any.

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner s’ha sumat a Mentoring, una iniciativa de la Fundació Autoocupació que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb més de 500 mentors voluntaris.

 

Enguany 200 empreses podran comptar amb el suport de les persones voluntàries, que les ajudaran a afrontar amb èxit processos tan complexes com el creixement de l’activitat, la reorientació del model de negoci, la transformació digital o la internacionalització.

Després de l’experiència amb el programa SOS Mentoring durant el 2020, 2021 i 2022 per ajudar a les empreses a superar la crisi derivada de la Covid-19, Autoocupació i la Diputació de Barcelona segueixen col•laborant amb cinquanta Centres Locals de Servei a les Empreses per a la implementació del Mentoring, fomentant la participació de les petites empreses del territori, demostrant una vegada més el seu compromís amb el suport al teixit productiu local i el manteniment de l’ocupació.

 

El mentoring es canalitza mitjançant reunions presencials o online, amb una freqüència setmanal o quinzenal i durant un període d’entre 3 mesos i 1 any, sempre en funció de les necessitats de les persones beneficiàries i atenent a la disponibilitat de les persones voluntàries. El caràcter voluntari dels mentors permet la gratuïtat del servei per als usuaris i les usuàries i la seva escalabilitat.

L’Ajuntament de Martorell col·labora amb la Fundació Autoocupació i la Diputació de Barcelona en la implementació de SOS Mentoring, fomentant la participació de les empreses del territori, demostrant una vegada més el seu compromís amb el suport al teixit productiu local i el manteniment de l’ocupació.

Inscripcions programa

Les persones interessades en participar en el programa com a beneficiàries o com a mentores voluntàries poden escriure un correu electrònic a amillan@martorell.cat  o trucar al 93 775 31 01 o realitzar la inscripció a través del següent formulari INSCRIPCIÓ MENTORING

 

 

Tornar