donem impuls a l'emprenedor!

Cercador d'ofertes de treball

Diferents cercadors d'ofertes de treball per ampliar la recerca de feina

Cercador ofertes treball   Actualitat jurídico-laboral  Manuals formatius  Revistes i Butlletins  Enllaços

 

Xarxa XALOC: Servei Local d'Ocupació
FEINA ACTIVA SOC: Servei Català d’Ocupació. Cercador d’ofertes de treball
Granted: Cercador de feina arreu del món
Infofeina
Trobarefeina
Infojobs: Borsa de treball online que ofereix un elevat volum d'ofertes laborals al Barcelonès de tots els sectors professionals, però especialment dels sectors TIC, Logística i Serveis a les empreses.

Infolancer: Infolancer és el portal web de infojobs.net que es crea com portal de referència per a professionals autònoms que es publiquen i empreses que ofereixen projectes i treballs freelance.
Infoempleo: Portal de formació i treball de Círculo del Progreso. La borsa de treball online inclou, a més d'ofertes laborals, un cercador de beques i una secció en la qual es recullen les convocatòries de treball públic i les ofertes de feina publicades a la premsa espanyola.
Red Trabajar : Xarxa de talents per internet
Bed and Jobs: Ofertes de l'estranger
SNTalent : Xarxa professional
www.jobbydoo.es: Oportunitats de feina ràpides, fàcils i gratuïtes oportunidades de empleo de forma rápida, sencilla y gratuita.
Workmunity: Aquest portal, que combina la recerca de feina i el networking, es caracteritza perque ofereix la possibilitat a les empreses i als candidats de posar els seus anuncis de manera gratuita.
Indeed.es: En aquest cercador pots trobar ofertes de feina utilitzant el seu sitema de recerca, a través del qual pots fer un filtratge per paraula clau, per tipus d'ocupació i per ubicació geogràfica.
Cambiadeempleo.com: Portal d'ocupació generalista on pots trobar ofertes de tota Espanya. Pots filtrar la teva cerca per paraula clau i per provincia.
elCurriculum: En aquest portal pots crear gratuïtament el teu curriculum web i accedir a les ofertes de feina de diferents sectors que hi ha a Espanya.
Yaencontre.com: Borsa de treball online de la Vanguardia on trobaràs diferents ofertes de treball de diferents sectors. Inserta el teu curriculum i consulta tot el ventall d'ofertes que et proporciona aquesta borsa.
Monster.es: Borsa de treball online d'àmbit internacional amb ofertes de feina per Espanya. Destaca especialment per l'elevat volum d'ofertes laborals a l'estranger, sobretot dels Estats Units. Permet entrar en les webs locals de diferents països.
Contactosdetrabajo: Portal d'ocupació que inclou ofertes de tots els sectors econòmics, amb una àmplia diversitat de categories i àmbits territorials.
Empleo.net: Portal d'ocupació amb ofertes de tots els sectors, que també permet cercar oposicions i recursos de formació.
Oficinaempleo.com: Borsa de treball online que disposa d'un cercador d'ofertes laborals per àrea professional i província. Inclou un cercador d'oposicions i un de beques
Laboris: Borsa de treball online del Grup Anuntis. Ofereix ofertes laborals del àrea del Barcelonès, especialment del sector de la Logística, el Turisme i Serveis a les empreses.
Empleo Trovit: Principal motor de recerca d'anuncis classificats d'ocupació  d'Europa i Amèrica Llatina, amb presència a 38 países.
Ofertas de trabajos y empleos
Jobatus: Jobatus és un metacercador d'ocupació la funció és agrupar les ofertes de tots els portals de treball d'Espanya per tal de facilitar a l'usuari la recerca de qualsevol oferta activa del país des d'un mateix site
Insertia.net: Cercador d'ocupació i formació
Bizneo: Portal de feina basat en l'autocandidatura. El candidat pot enviar el seu currículum a les bases de dades de més de 20000 empreses amb un sol click.

Jooble: Cercador d'ofertes de treball

Trabajo en España

Tornar