donem impuls a l'emprenedor!

GILI FERRETERIA INDUSTRIAL S.L, Ferreteria industrial

http://www.giliindustrial.com
Camí Vell de Sant Esteve, 2
937705061
comercial@giliindustrial.com
Ferreteries

Venda, per particulars i empreses, de tot tipus de productes de ferreteria. Es faciliten solucions per la innovació i el desenvolupament empresarial i es proporcionen els sistemes de protecció i de seguretat que permetin combinar l’activitat productiva i la salut laboral.

Botiga per a particulars a Martorell.

Botiga industrial a Abrera ( C/Can Noguera, 4 · Nave 38)

HISTÒRIA

L’evolució de l’empresa GILI FERRETERIA INDUSTRIAL està estretament vinculada al desenvolupament industrial, comercial i d’infraestructures que es produeix al cinturó de Barcelona.

Una relació amb l’entorn industrial i comercial de la zona de gairebé 40 anys ha permès donar servei des de la qualitat y la seriositat cap als nostres clients.

Un equip humà competent i motivat, unes instal•lacions adaptades als nous reptes i aquesta renovada presència a Internet, permeten continuar sent una empresa líder en el sector del subministrament industrial.

EQUIP PROFESSIONAL

El gran valor de GILI FERRETERIA INDUSTRIAL rau en el seu equip humà, en contínua formació per tal de donar el millor servei i mantenir en una posició puntera en el sector del subministrament industrial.

PROJECTE EMPRESARIAL

GILI FERRETERIA INDUSTRIAL continua creixent amb el suport i la confiança dels seus clients i proveïdors, oferint el millor servei, productes innovadors i la màxima qualitat.

MISSIÓ I VISIÓ

Valors


- Servei: Oferir solucions personalitzades a les necessitats de les diferents empreses, des de l’eficiència i el tracte humà.
- Innovació: Facilitar aquells nous productes que suposen millores directes i indirectes en la productivitat, qualitat i seguretat a los clientes segons les seves necessitats i objectius.
- Compromís: Apostar pel desenvolupament del teixit industrial com a motor de l’economia de la zona.
- Excel•lència: Superar, contínuament, reptes que permetin la millora del servei i aplicar l’excel•lència a tots els àmbits de l’empresa.

Missió

Facilitar solucions per a la innovació industrial i el desenvolupament empresarial. Proporcionar els sistemes de protecció i de seguretat que permetin combinar l’activitat productiva i la salut laboral.

Visió

Ser una companyia de referència en l’assessorament i subministrament de solucions òptimes per al teixit industrial de la zona.


AMB LES MILLORS MARQUES

Veure totes les empreses