donem impuls a l'emprenedor!

ASSOCIACIÓ PER LA SALUT MENTAL BAIX LLOBREGAT NORD

https://www.salutmentalblln.org/
C/ Verge de la Mercè, 7
937743307
associacio@salutmentalblln.org
Centres assistencials

L’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord és una associació sense ànim de lucre integrada per persones que pateixen un trastorn mental i els seus familiars, de la zona del Baix Llobregat Nord; es va crear a l’any 2000 a Martorell de la mà d’un grup de familiars de persones afectades per algun tipus de trastorn mental, amb l’objectiu d’unir esforços per acollir i recolzar altres familiars en el Baix Llobregat Nord.

La nostra missió és donar suport a tothom qui ho necessiti en l’àmbit de la salut mental, per tal de fomentar un model de convivència social, compromès i solidari, per facilitar la inclusió social de les persones afectades per un trastorn mental i millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies.

Els nostres objectius són:

  • Recolzar a les persones amb un trastorn mental i les seves famílies per aconseguir una major qualitat de vida en el seu dia a dia.
  • Representar a les persones afectades d’un trastorn mental i els seus familiars i defensant i promovent l’aplicació dels seus drets.
  • Sensibilitzar les autoritats públiques i la societat en general cap a la problemàtica i les necessitats de les persones amb malaltia mental i les seves famílies.
  • Lluitar contra l’estigma a través de la normalització del col·lectiu.
  • Promoure recursos que millorin la qualitat de vida de les persones afectades i les seves famílies.
Veure totes les empreses