donem impuls a l'emprenedor!

Què és?

Entorn idoni pel desenvolupament i consolidació de reptes professionals, per la dinamització de la cooperativa empresarial i el foment de la cultura emprenedora.

Què és?      Serveis     Accés / Lloguer     Empreses del viver

El Viver Molí Empresa és el primer equipament municipal destinat a empreses del Baix Llobregat Nord i està concebut com un entorn d'impuls i recolzament a emprenedors i empreses de nova creació.

La rehabilitació de l'espai que ocupa el viver d'empreses, va tenir lloc dins el programa Operatiu FEDER Catalunya 2007-2013, que te com a objectius el desenvolupament de l'economia del coneixement, la innovació i el desenvolupament empresarial. Es tracta d'un projecte cofinanciat pel fons europeu FEDER, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Martorell.

Aquí trobareu un espai per desenvolupar la vostra idea, el vostre projecte i la vostra empresa durant les tres etapes del projecte en les que l'equip tècnic acompanyen i assessoren les activitats: Definició, posada en marxa i consolidació i creixement de l'empresa.

Molí Empresa, esdevé un entorn idoni per al desenvolupament i consolidació de reptes professionals, per la dinamització de la cooperació empresarial i el foment de la cultura emprenedora.

El Viver està adherit a la xarxa europea CREAMED de l'Euroregió Pirineus Mediterrània., que estableix un marc per la creació de sinergies entre vivers d'empreses de Catalunya, Illes Balears, Languedoc-Roussillon i Midi-Pyrénées, estimulant la innovació, els intercanvis i el desenvolupament de les empreses.

 

 

 

 

        

 

Tornar