donem impuls a l'emprenedor!

Jornada de sensibilització a l’emprenedoria per alumnes de l’Institut Joan Oró al Molí Empresa

24/10/2019 14:26

Alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa de l’Institut Joan Oró de Martorell, han participat aquest dilluns en una sessió de sensibilització d’emprenedoria realitzada al viver d’empreses Molí Empresa del Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

Una desena d’alumnes de l’Institut Joan Oró de Martorell han participat en la jornada de sensibilització a l’emprenedoria realitzada al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell. 

La tècnica d’empresa i suport a l’emprenedoria, Ana Millán, ha estat l’encarregada de realitzar aquesta jornada amb l’objectiu de donar a conèixer tots els serveis que ofereix el departament i sensibilitzar aquests joves per prendre consciència dels valors d’emprendre transmetent la importància de les idees i despertar el seu interès emprenedor com una altra possibilitat pel seu futur laboral.

En aquesta sessió els alumnes han pogut resoldre els seus dubtes respecte el pla d’empresa que estan realitzant en el seu institut.

Els joves assistents a la sessió estan cursant un Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa a l'Institut Joan Oró i han visitat el centre, acompanyats de les seves professores i de la seva tutora, Joaquina Tena.

Veure totes les notícies