donem impuls a l'emprenedor!

Aquest cap de setmana arriba la Fira de Nadal a Martorell. Fes Nadal, Fes Comerç, Fes Martorell!

10/12/2019 08:46

El proper 13 de desembre, dia de Santa Llúcia, engega la Fira de Nadal a Martorell amb parades de productes relacionats amb el Nadal en els dos eixos comercials potenciats aquest Nadal, a la rambla de Les Bòbiles i a la plaça de l’Església. Aquestes dues localitzacions acolliran una fira comercial amb atraccions infantils, opcions de gastronomia i productes nadalencs perquè la gent pugui aprofitar per fer les seves compres típiques d’aquestes dates.

“Aquest Nadal, tot passa a Martorell!”, aquest és el lema amb el qual s’ha volgut articular i agrupar la programació d’activitats nadalenques que organitza l’Ajuntament amb les entitats de martorell i  s’ofereix a vilatans i visitants anualment sota el nom de Nadalem.

S’acosten les festes de Nadal i amb elles com cada any les activitats del Nadalem a Martorell, del 13 de desembre al 6 de gener es podrà gaudir d’una programació transversal en l’àmbit comercial i cultural. A més, el colofó final d’aquesta edició que serà la retransmissió en directe per TV3 de la Cavalcada de Reis.

La Regidoria de Comerç també se suma, amb la campanya “Fes Nadal, Fes Comerç, Fes Martorell!, a les propostes d’activitats culturals, comercials, lúdiques i tradicionals per aquestes dates oferint activitats nadalenques de proximitat programades per tal que la ciutadania gaudeixi d’aquests dies de Nadal sense sortir de Martorell potenciant dues ubicacions comercials; La plaça de l’Esglèsia (La Vila) i la plaça Mare Caterina Coromina (darrera el Mercat Municipal).....

El passat 22 de novembre Martorell va donar la benvinguda al Nadal amb l’encesa de llums, al pont del Diable i a la rambla de Les Bòbiles i amb la inauguració de la gran pista de patinatge sobre gel ubicada a la plaça Mare Caterina Coromina, darrera el Mercat Municipal.

La pista de gel romandrà oberta, junt amb diverses atraccions infantils, casetes nadalenques, foodtracks i comerços de Nadal, fins al 6 de gener. Les parades del Mercat repartiran vals de descompte per patinar, i molts comerços obsequiaran vals de descompte i entrades per a les atraccions infantils.

El trasllat de la pista de gel del Pavelló Municipal a la plaça Mare Caterina Coromina respon a la voluntat de l’Ajuntament de reforçar el comerç local, no cal sortir de Martorell per comprar, passar-s’ho bé i participar en activitats culturals; “a Martorell hi ha de tot”. Precisament, una de les novetats del Nadalem és la col•laboració de les entitats comercials Nou Martorell i Fem Vila. 

El proper 13 de desembre, dia de Santa Llúcia, es realitza la obertura de la Fira de Nadal a Martorell amb parades de productes relacionats amb el Nadal en els dos eixos comercials potenciats aquest Nadal, a les 19.00h a la Plaça de l’Església i a les 20.00h als voltants de la Pista de Gel (Pl. de la Mare Caterina Coromina). Aquestes dues localitzacions acolliran fins el 6 de gener una fira comercial amb atraccions infantils, opcions de gastronomia i productes nadalencs i solidaris perquè la gent pugui aprofitar per fer les seves compres típiques d’aquestes dates.

El mateix 13 de desembre el Mercat Municipal de les Bòbiles organitza La Ruleta de la Sort per potenciar l’ambient nadalenc i comercial del mercat i premiar als seus clients.

Aquest mateix cap de semana, dissabte 14 desembre es realitzarà el Cercavila, Passejada pels carrers del nucli antic i balls de lluïment amb una Xocolatada a favor de la Marató de TV3organitzada per la Colla de Geganters de Martorell i Grallers del Diable, Bastoners de Martorell i Drac Fa Fum dels Convents.

Diumenge 15 de desembre tenim una cita  amb la tradicional “VIII Fira de Nadal” a la Rambla de les Bòbiles organitzada per l’Associació de comerciants Nou Martorell i ens espera també el tradicional Tió Gegant a la Pl. de la Mare Caterina Coromina per fer gaudir a petits i grans.

I moltes propostes més que trobarem durant les més de tres setmanes d’activitats; comerç, concerts, teatre, cultura popular, tradicions nadalenques, revetlles, cinema, màgia, tornejos esportius, dansa, exposicions i esdeveniments solidaris de La Marató de TV3.

Tot això com a preparació a la nit més màgica de l’any: l’arribada dels Reis d’Orient a través de la majestuosa Cavalcada, aquest any la cavalcada comptarà amb 21 carrosses que han sigut indispensables perquè TV3 escolli Martorell per la retransmissió, presentada per Eloi Cordomí i Ester Bertran.

FES NADAL, FES COMERÇ, FES MARTORELL !!!

Consulteu aquí el programa complet de Nadalem.

Veure totes les notícies