donem impuls a l'emprenedor!

Nova convocatòria sol·licitud de subvencions per a la contractació de persones majors de 45 anys en situació d'atur (2020)

24/12/2019 10:09

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya ha obert convocatòria anticipada per a l’any 2020 per a la sol·licitud de subvencions per al foment de la incorporació de persones en situació d’atur majors de 45 anys al mercat de treball.

El programa Foment de la incorporació de persones majors de 45 anys al mercat de treball vol incentivar, mitjançant la concessió de subvencions, la contractació i la creació d’ocupació de persones majors de 45 anys que es troben en situació d’atur i amb dificultats per reincorporar-se al mercat laboral.

Aquesta convocatòria té l'objectiu d’incentivar les empreses per impulsar la contractació i la creació d'ocupació de les persones més grans de 45 anys que es troben en situació d'atur, apartades del mercat laboral i amb dificultats per reincorporar-s'hi.

El SOC subvenciona els contractes de treball per una durada mínima de 6 mesos i una durada màxima de 12 mesos, tret de la contractació de persones discapacitades que podrà ser màxim de 18 mesos. La jornada laboral a subvencionar està entre el 50% i el 100%.

Les persones destinatàries dels contractes de treball subvencionats:

  • Persones en situació d'atur de 45 anys o més.
  • Inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al SOC durant 6 mesos en els darrers 12 mesos.
  • No han d'haver prestat serveis a cap entitat mitjançant la modalitat de contractació de durada indefinida en els darrers 6 mesos.


?Les entitats beneficiàries han de fer arribar el formulari de sol·licitud de subvenció i la documentació annexa que s’ha d’ajuntar dins del mateix formulari a través de Gencat Tràmits.

 

La normativa que regula la sol·licitud i concessió d’aquesta subvenció es troba publicada al Diari Oficial de la Generalitat i es pot consultar a través dels següents enllaços:

• Bases reguladores (ORDRE TSF/133/2018, de 30 de juliol)

• Modificació Bases reguladores (ORDRE TSF/188/2018, de 12 de novembre)

• Convocatòria anticipada per al 2020 (RESOLUCIÓ TSF/3498/2019, de 03 de desembre)

• Informació de la Convocatòria al web del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya

• Accés a Tràmits GENCAT

• Guia de prescripcions tècniques

 

Terminis

Es podran subvencionar els contractes que es subscriguin entre el 19 de desembre de 2019 i el 30 de setembre de 2020.

Les sol·licituds s’hauran de presentar també entre el 19 de desembre de 2019 i el 30 de setembre de 2020.

El SOC posa a disposició de les entitats sol·licitants la següent adreça de correu electrònic per a qualsevol consulta:

incentiusmesgrans45.soc@gencat.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb el centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell, Tel. 93 775 31 01 

(amillan@martorell.cat / rmoya@martorell.cat )

 

Veure totes les notícies