donem impuls a l'emprenedor!

Les sessions informatives d’acollida a demandants del Servei Local d’Ocupació de Martorell també s’adapten de manera online

14/05/2020 09:49

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner continua reorientant els seus serveis davant la situació de la Covid-19, per continuar donant suport i assessorament als seus usuaris i ofereix les sessions informatives d’acollida a demandants del Servei local d’ocupació de manera telemática a través de la plataforma Jitsi.org.

El Servei Local d'Ocupació de Martorell és un servei municipal gratuït que ofereix informació, assessorament i orientació professional, intermediari entre les persones i el mercat de treball, on les persones disposen d'un espai de recerca, de formació i d'intercanvi, amb uns recursos especialitzats i uns professionals preparats. El SLO està integrat dintre de la Xarxa de Serveis locals d'ocupació de la Diputació de Barcelona i col•labora amb el Servei d'Ocupació de Catalunya.

El Servei s'adreça a empreses que cerquen treballadors/ores i a persones en procés de recerca activa de feina (en situació d'atur o treballant) que estiguin empadronats a Martorell o Castellví de Rosanes, i té com objectiu principal, incentivar i dinamitzar l'ocupació del municipi i desenvolupar activitats destinades, a afavorir la inserció laboral i la millora professional de les persones aturades o en actiu, mitjançant accions de gestió d'ofertes de treball (Borsa de treball - Xarxa Xaloc), rebre Assessorament i Orientació laboral (Club de la feina) i accedir a Programes d'orientació i inserció i plans d'ocupació.

Per poder accedir als diferents serveis del Servei Local d'Ocupació cal estar empadronat a Martorell o Castellví de Rosanes, assistir a una Sessió informativa d'acollida i fer una entrevista personal.

La propera sessió informativa d’acollida a nous demandants reorientada de manera online es realitzarà el proper 21 de maig 2020 a les 10.30h a través de la plataforma Jitsi.org  amb l’objectiu de continuar oferint als nostres usuaris els serveis i assessoraments habituals del departament d’ocupació per facilitar la seva recerca de feina i la seva incorporació al mercat laboral durant aquesta situació sense parar l'activitat.

Els interessats en participar en aquesta sessió per forar part del Servei Local d’Ocupació de Martorell han d'omplir previament el formulari d'inscripció a aquesta jornada a través del següent enllaç INSCRIPCIÓ SESSIÓ INFORMATIVA  ACOLLIDA DEMANDANTS.
En aquesta sessió es recomanable que els usuaris puguin facilitar per a la seva posterior  alta al servei la següent documentació:

  • DNI / NIE
  • Currículum Vitae
  • Informe Vida laboral
  • Certificat de discapacitat si procedeix
  • Informació actualitzada de cursos realitzats tant de formació reglada com de formació ocupacional i/o continua
  • Carnets professionals (se en teniu, per exemple el de carretoner, instalador de gas…)
  • Certificat de discapacitat si procedeix

La sessió serà a càrrec de les tècniques d’ocupació i inserció del del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. En aquestes sessions s’explica el funcionament del Servei Local d’Ocupació, la recerca de feina en la Platafoma Xaloc i com inscriure’s en les seves ofertes així com tots el serveis i programes que ofereix el Centre de Promoció Econòmica dels que es poden beneficiar.

Enllaç relacionat


INSCRIPCIÓ SESSIÓ INFORMATIVA  ACOLLIDA DEMANDANTS.
Ocupació – Servei Local d’Ocupació Martorell

Veure totes les notícies