donem impuls a l'emprenedor!

L’OLH ofereix un servei de mediació per obtenir ajuts al pagament del lloguer

21/05/2020 13:49

L’Oficina Local d’Habitatge (OLH) de Martorell ha activat aquest dimarts un servei de mediació per obtenir ajuts directes per al pagament del lloguer destinat a persones en situació de vulnerabilitat com a conseqüència del coronavirus. Les quanties màximes són fins a 750 euros mensuals durant sis mesos per al pagament total o parcial del lloguer.

Es tracta d’un ajut extraordinari per minimitzar l’impacte econòmic i social de la COVID-19. Poden optar-hi les famílies amb problemes per pagar el lloguer perquè s’hagin quedat a l’atur o han vist reduïts els seus ingressos des del 14 de març fins al punt de tenir dificultats per afrontar aquesta despesa. També cobreix l’import generat des del març si s’han hagut d’endeutar per pagar el lloguer, segons ha detallat el regidor de Medi Ambient i Habitatge, Albert Fernández.

Les persones que es trobin en aquesta situació poden duu a terme el tràmit preferentment per via telemàtica a través de l’Agència d’Habitatge de Catalunya (AHC) en aquest enllaç, fins al 30 de setembre. Per a més informació sobre els tràmits i accés al web de l’AHC podeu consultar aquest link.

Els martorellencs que no disposin de mitjans per fer la tramitació online poden trucar al telèfon 93 775 60 68 (de 9.00 a 14.00h) o escriure un correu electrònic a l’adreça jsanchez@martorell.cat. El personal tècnic de l’Oficina Local d’Habitatge us ajudarà a obtenir l’ajut si compliu els requisits que marca l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Aquesta és una altra de les mesures inclosa al Pla de Reactivació Econòmica que està ultimant l’Ajuntament de Martorell i que se suma el reforç dels Serveis Socials, la suspensió del cobrament d’impostos municipals mentre duri l’estat d’alarma, la suspensió de determinades taxes i facilitar els tràmits per reemprendre de manera gradual l’activitat econòmica al nostre poble dins el procés de desconfinament.

Ajuntament de Martorell

Veure totes les notícies