donem impuls a l'emprenedor!

Empreses i emprenedors aprenen a dissenyar i implantar l'estratègia digital del seus negocis

29/05/2020 12:54

Una vintena d’empreses i emprenedors han participat aquesta setmana al curs "Estratègia digital: Com aconseguir els nostres objectius de negoci en el món online" a càrrec de Marc Fernández d' Innio Assessors, per dissenyar i implantar l'estratègia digital dels seus negocis.

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner ha organitzat aquesta formació de 5 hores de durada  dividida en dues sessions, i realitzada els dies 28 i 29 de maig de 2020, de 9 a 11.30 h de manera telemàtica a través de la plataforma Zoom.

La formació ha estat a càrrec del  Marc Fernández, consultor i formador especialista en estratègia i millora de negocis, amb l’objectiu de diagnosticar la situació actual dels negocis participants a nivel digital i definir les seves estratègies digitals implementant  accions per posar-les en pràctica.
Durant les dues jornades molt actives de la formació, els participants han pogut conèixer com dissenyar i implantar l’estratègia digital als seus negocis per aconseguir definir les millors accions a realitzar en el món digital  establint  en primer lloc uns objectius ben definits.
Recordem que aquestes accions formatives són totalment gratuïtes, a l’alumne no li suposa cap cost,  ja que la formació és subvencionada al 100% per l’Ajuntament de Martorell.

Accions formatives en modalitat telemàtica

A continuació us detallem les properes accions formatives que des dels serveis de promoció econòmica s'ofereixen reconvertides en modalitat telemàtica per tal que els emprenedors i empreses  continuïn realitzant les formacions des de casa en aquesta situació excepcional.


Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa.


Més Informació
www.moliempresa.cat

 

 

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l'FSE en el marc dels "Programes de suport al desenvolupament local”

Veure totes les notícies