donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament de Martorell preveu reobrir l’atenció ciutadana presencial en la fase 2

05/06/2020 12:28

L’Ajuntament de Martorell comença a activar gradualment els serveis presencials que permetin les autoritats sanitàries. El proper dilluns reprendrà l’atenció presencial als ciutadans, si el Ministeri de Sanitat aprova l’entrada del nostre municipi a la fase 2 de la desescalada. Actualment, s’estan reorganitzant els equips i els horaris, que es donaran a conèixer properament.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha recordat que “alguns serveis ja han anat reobrint tímidament, com la Biblioteca Municipal, amb totes les mesures de prevenció necessàries. La resta d’atenció presencial l’anirem reobrint la propera setmana. La prevenció i la seguretat ens guiaran en cada pas que fem per recuperar els serveis presencials. Ho farem de manera que puguem garantir la seguretat dels usuaris i dels treballadors”.

A l’Ajuntament l’atenció ciutadana, ha funcionat per via telefònica i telemàtica “L’objectiu ha estat, i continua sent, minimitzar el risc de contagi i alhora garantir el funcionament ordinari de l’administració local”. Només el personal dels Serveis Socials Bàsics ha continuat en el seu lloc de treball de forma presencial. “Han estat imprescindibles per a que tothom pogués seguir el confinament a casa i hem d’agrair als treballadors i treballadores el seu esforç i compromís per fer funcionar els serveis de Martorell dia a dia”.

 

Ajuntament de Martorell

Veure totes les notícies