donem impuls a l'emprenedor!

El Centre de Promoció Econòmica reprèn l’atenció presencial amb cita prèvia i instal·lacions adaptades a la normativa de prevenció sanitària

11/06/2020 09:01

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i el Viver d’Empreses Molí Empresa reprèn la seva activitat presencial, des d’aquest dimecres, amb cita prèvia. Per garantir les mesures de seguretat i higiene, i evitar el contacte entre les persones per prevenir contagis de COVID-19, el servei es presta concertant cita prèvia al telèfon 93 775 31 01, whatsapp 630 88 45 28 o al correu electrònic moliempresa@martorell.cat indicant l’atenció sol·licitada.

S’han adaptat les instal•lacions del centre seguint les mesures previstes al Pla de Contingència Coronavirus COVID-19 de l’Ajuntament de Martorell i del seu ens dependent i el Pla de Contingència del PMSAMP per fer front al coronavirus, amb l’objectiu de garantir les condicions de seguretat i salut amb motiu per a garantir que l’atenció al públic es realitzi amb les millors condicions tant per a usuaris com per als treballadors públics.

Els usuaris de l’atenció presencial del Centre de Promoció Econòmica hauran de mantenir la distància de seguretat, portar posada la mascareta i utilitzar el gel higienitzant. Per garantir una atenció segura hauran d’esperar a la porta a ser atesos a l’hora concertada.

El centre anirà recuperant gradualment  tots els seus serveis i activitats presencials que permetin i segons les recomanacions de les autoritats sanitàries en les fases de desescalada.

Veure totes les notícies