donem impuls a l'emprenedor!

"Jo compro a Martorell, el comerç fa poble", la nova campanya de promoció del comerç local

15/06/2020 08:54

Amb el lema "Jo compro a Martorell, el comerç fa poble", les quatre entitats comercials de Martorell han treballat conjuntament amb l'Ajuntament per promocionar i donar suport al petit comerç del municipi.

L'objectiu d'aquesta campanya és animar als clients a comprar als establiments locals i agrair-los la confiança. Un comerç que s'implica en les mesures de seguretat i en la vida del poble i dels barris, que torna amb força i que vol comptar amb els seus veïns en la recuperació.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Martorell ha editat un vídeo de sensibilització que s'està promocionant per les xarxes socials, amb les mesures que han de prendre clients i establiments. També ha posat a l’abast de tothom un mapa virtual del comerç i la restauració de Martorell.

Les entitats han escollit una imatge i un lema que transmet la importància de fer costat al teixit comercial local i la implicació d'aquest amb la vida del poble, ho fan a través de cartells i altres elements visuals. Els establiments també facilitaran mascaretes als clients que no les portin perquè puguin fer la compra amb seguretat.

A la campanya "Jo compro a Martorell, el comerç fa poble" estan adherits Comerç Amic, Nou Martorell, Fem Vila, el Mercat Municipal Les Bòbiles i l'Ajuntament de Martorell.

Es pretén donar continuïtat a aquesta campanya realitzant més accions que es volen allargar en el temps i s'aniran informant des de les associacions.

 

Comerç Amic, Nou Martorell, Fem Vila, el Mercat Municipal Les Bòbiles i l'Ajuntament de Martorell

Veure totes les notícies