donem impuls a l'emprenedor!

Una desena de persones en situació d’atur assoleixen competències ofimàtiques per a facilitar la recerca de feina

18/06/2020 14:36

Una desena de persones en situació d´atur i inscrites al Servei Local d’Ocupació de Martorell han participat en el curs de formació “Tractament eficient de textos amb microsoft word (amb tots els teus dispositius: ordinador, mòbil i/o tablet)” dins el programa MARTORELL ADAPTA’T, realitzat del 8 al 12 de juny en modalitat online i impulsat pel Centre de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Martorell junt amb la Diputació de Barcelona.

La formació ha estat a càrrec  de la consultora i formadora Gemma Benet que a través de la plataforma Moodle CAMPUS VIRTUAL GAMMA FORMACIÓ ha facilitat als alumnes els coneixements i eines necessaries per  generar i gestionar documents de text que els permetin facilitar i agilitzar el seu procés de recerca de feina.


La formació s’ha estructurat en 5 sessions de 5 hores de durada aproximada, 25 hores en total. Cada sessió ha tingut una part inicial on la formadora ha realitzat una videoconferencia diària a través de la plataforma JITSI, on s’han definit els objectius de cada sessió i s'han exposat de forma demostrativa continguts teòrics i procediments bàsics, i on els alumnes han pogut diàriament resoldre els seus dubtes.


L’altra part de la formació s’ha realitzat a través de la plataforma Moodle, un campus virtual propi de la consultora on els/les participants han posat en pràctica cadascú al seu ritme i horari més adient, els coneixements adquirits mitjançant la resolució de diverses activitats. Els participants han tingut a la seva dosposició material de suport, vídeos, activitats i solucionaris, entre altres. També han disposat en tot moment d'un espai de comunicació per resoldre dubtes i formular consultesm, on la docent i qualsevol membre del grup han pogut participar. Gràcies a aquesta plataforma de formació els alumnes han pogut optimitzar el seu temps realitzant la pràctica i l’assoliment de coneixements en l’horari que més els convingui abans de la següent sessió.

Els alumnes gràcies a aquesta formació han pogut conèixer les eines i recursos del processador de textos Microsoft Word per generar documents de text (especialment el curriculum vitae i carta de presentació), agilitzar la seva edició i gestió (rendibilitzant temps i esforços) i donar format i incorporar imatges que els confereixin un aspecte final professional millorant així les seves competències per facilitar la recerca de feina. Complementàriament, familiaritzar-se amb les versions gratuïtes al núvol que permeten desar, editar documents de Word i accedir-hi des de qualsevol dispositiu electrònic.

 

Oferta Formativa Transversal “Martorell Adapta’t” 2020

A continuació detallem les accions formatives transversals programades per aquest 2020

Tots els cursos són GRATUÏTS, donant a tothom la possibilitat d´accedir-hi. Les inscripcions al cursos es poden fer a través de la web Molí Empresa  http://www.moliempresa.cat/

Més informació del programa i inscripcions:
http://www.moliempresa.cat/article/82/MARTORELL-ADAPTAT.ca.html

Veure totes les notícies