donem impuls a l'emprenedor!

Nova normativa COVID-19 COMERÇ I RESTAURACIÓ

10/07/2020 10:48

Noves mesures de prevenció davant la propagació de la COVID-19, que obliga a totes les persones majors de sis anys a portar mascareta, tant a l’ interior com a l’exterior dels locals.

La detecció de diversos brots i l’increment de nous casos de propagació de la COVID-19 ha obligat les Autoritats Sanitàries a intensificar les mesures de prevenció de la malaltia.

La nova mesura, que ha entrat en vigor aquest dijous, obliga totes les persones majors de sis anys a portar mascareta, tant a l’ interior com a l’exterior dels locals, amb independència que es mantingui una distància de seguretat; obligació extensiva als vostres treballadors, proveïdors i usuaris.

És una mesura necessària que redunda en benefici de la salut col·lectiva i ajuda a evitar la propagació del virus, al marge que el seu incompliment pot comportar sancions de fins a 100€.

Per tot això us demanem el màxim respecte i col·laboració en el seu compliment perquè junts i amb l’ajut de tothom, puguem superar amb èxit la crisi sanitària.

 

- Portar mascareta és clau per frenar el ritme de contagis i prevenir la transmissió de la #COVID19 -
 

Si tens qualsevol dubte sobre l'ús de la #mascareta per prevenir la  #COVID19  consulta aquest document de preguntes freqüents:


Enllaç relaciona

Canal Salut Gencat - Mascaretes

Veure totes les notícies