donem impuls a l'emprenedor!

Reactivem economia i ocupació: BIZBARCELONA i el Saló de l'Ocupació 2020 (del 21 al 23 setembre), respostes i assessorament per als nous reptes del present

16/09/2020 11:06

Enguany el BizBarcelona i el Saló d'Ocupació 2020 se celebren conjuntament, i des de l'Ajuntament de Martorell hi participem novament amb assessoraments a l'estand de Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

Al marc de les circumstàncies excepcionals i de la crisi econòmica derivada de la COVID-19, l'Ajuntament de Barcelona i Fira de Barcelona sumen esforços per a celebrar conjuntament per primera vegada el BIZBARCELONA i el Saló de l’Ocupació. L'objectiu és reactivar l'activitat empresarial i emprenedora de Barcelona.

Et convidem al nou #BIZBARCELONA20, un saló presencial i online decidit a col·laborar en la reactivació del teu negoci, en l'impuls de l'emprenedoria i en la recuperació de l'ocupació del talent local. Amb la crisi derivada de la COVID-19, redoblem esforços per a estar al costat de les persones emprenedores, autònoms i autònomes, les empreses, les pimes i les start-ups per a ajudar-les a transformar-se i adaptar-se a la nova realitat.

Al Saló de l'Ocupació trobaràs diferents espais i activitats per desenvolupar el teu talent. Durant els tres dies de Saló d'ocupació, disposes de diferents punts d'assessorament personalitzat, hi haurà un espai personalitzat per tu sigui quina sigui la teva experiència, formació i interessos. Més de 100 professionals de l'orientació a la teva disposició; Assessorament, tallers pràctics, workshops, contactes amb empreses... tot el que necessites per accedir al món laboral o per reorientar-te professionalment..

Acosta't al Talent Arena, l'espai de nova creació que comparteixen els dos esdeveniments. És el punt de trobada de persones emprenedores, autònoms i autònomes, grans empreses i pimes amb el talent local i on es generaran oportunitats d'ocupació.

Fira de Barcelona està compromesa a garantir la màxima seguretat de visitants, treballadors i tots els professionals que participen en els seus esdeveniments. Per a protegir-los al màxim ha elaborat un protocol de seguretat i prevenció, en col·laboració amb la consultora especialitzada en gestió de riscos Aon i amb l’assessorament de l’Hospital Clínic de Barcelona, que s’aplicarà durant la celebració del BIZBARCELONA i del Saló de l’Ocupació en el pavelló 8 del recinte de Montjuïc.

Àrees temàtiques:

  •     Emprendre
  •     Creixement
  •     Nous reptes i realitats
  •     Talent arena
  •     Startups & Business innovation
  •     Objectius de Desenvolupament sostenible
     

REGISTRE GRATUÏT
A causa de les circumstàncies especials derivades de la COVID-19, l’accés al #BIZBARCELONA20 serà gratuït prèvia inscripció. El registre permet accedir al saló presencialment i a les activitats online del BIZBARCELONA (conferències en streaming i assessorament online). L’entrada al BIZBARCELONA o al Saló de l’Ocupació dóna accés a l’altre sense necessitat d’acreditar-se de nou.
 

ACREDITA'T ARA


Consulta el programa de l'edició 2020

https://www.bizbarcelona.com

http://www.salocupacio.com/


 

Veure totes les notícies