donem impuls a l'emprenedor!

“Tastet de Neteja COVID19” per la millora les competències professionals de les participants del OCUPA’T DONES

29/09/2020 13:23

Aquesta setmana el programa “Ocupa’t Dones” inicia una acció formativa per la millora de les competències professionals de 9 dones participants en el programa que es troben en situació d’atur i en procés de recerca de feina.

L’Ajuntament de Martorell a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, continua donant suport al col•lectiu femení, amb la realització per vuitè any consecutiu del programa específic “Ocupa’t Dones”, projecte de suport a la inserció laboral adreçat a dones amb més dificultats d’accés al món laboral i que té com a objectiu assolir la inserció laboral de les participants.

Enguany, 44 dones, en situació d’atur, participen del programa i són acompanyades en el procés de recerca de feina i de millora de competències professionals.
Aquesta setmana, el programa “Ocupa’t Dones” organitza una acció formativa presencial, amb l’objectiu que les dones participants assoleixin i millorin les seves competències en el sector serveis. Per dur-la a terme s’han adoptat totes les mesures de seguretat per garantir el bon desenvolupament d’aquesta formació davant la situació de pandèmia que estem vivim.

 

Tastet de Neteja COVID 19: Neteja i desinfecció d’oficines, edificis, espais públics i centres sanitaris


El “Tastet de Neteja COVID 19: Neteja i desinfecció d’oficines, edificis, espais públics i Centres sanitaris” té una durada total de 80 hores, de les quals 40 hores són teòriques i 40 hores són pràctiques professionals no laborals.
Les participants són 9 dones que han mostrat el seu interès a formar-se i treballar en el sector de la neteja i higienització de tota classe d'edificis, locals, centres o institucions sanitàries i de salut.

L’objectiu del  “Tastet de Neteja COVID 19”  serà dotar a les participants de les competències professionals necessàries per a la neteja i desinfecció en establiments i locals de concurrència humana així com de Centres Sanitaris seguint els protocols establerts pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Al llarg de la formació les participants coneixeran les tècniques, els protocols COVID19, els estris, productes i les màquines per garantir la higienització, desinfecció, conservació i manteniment de les instal·lacions a treballar, sota la supervisió del professional competent, i assoliran els coneixements per complir la normativa aplicable en matèria de seguretat i salut

Aquest “Tastet de Neteja COVID 19” s’impartirà amb una metodologia fonamentalment pràctica i dinàmica, basada en l’experimentació per facilitar l’assimilació i aplicació dels continguts treballats al llarg de l’acció formativa i que les alumnes aprofitin al màxim cada sessió.
El Tastet es durà a terme durant tot el mes d’octubre 2020 a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell.

 

Veure totes les notícies