donem impuls a l'emprenedor!

Projectes empresarials donen forma a la seva web corporativa al Molí Empresa

03/11/2020 11:29

8 persones empresàries i emprenedores, han participat durant 5 sessions en la formació «El teu web amb Wordpress» per a la creació de webs corporatius, organitzat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de Martorell amb el suport de la Diputació de Barcelona i en col·laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord.

El curs ha tingut una durada total de 20?h, distribuït en 5 sessions de 4?h cadascuna i ha estat impartit per la formadora Helena Casas, especialitzada en marca personal i digital.
L’objectiu principal d’aquesta formació és conèixer les tècniques de creació i edició de pàgines web amb WordPress i aprendre a utilitzar aquesta eina.

Els participants durant les 5 sessions de la formació s’han capacitat  per crear el seu propi lloc Web corporatiu amb el gestor de continguts WordPress, aplicant els aspectes principals del Màrqueting Digital i del SEO (posicionament natural a Google).

Amb una metodologia totalment, pràctica i molt didàctica, la formadora Helena, ha donat a conèixer inicialment als participants com donar d’alta la plataforma de proves per disposar d’allotjament web, i instal·lar el WordPress, entendre l’estructura d’un lloc web corporatiu, i la diferència entre pàgines, i entrades del Blog. Els participants han assolit coneixements de SEO bàsic per a poder posicionar correctament els continguts generats, a Google.

Durant les diferents sessions els participants també han conegut en profunditat i de manera pràctica el funcionament de l’apartat de Blog, i motius pels quals és recomanable que un lloc web corporatiu en disposi per millorar el seu posicionament natural, aprenent a gestionar el contingut multimèdia al lloc web: pujar imatges però també inserir contingut com ara vídeos de Youtube, i entendre la necessitat de les actualitzacions i la correcta gestió dels usuaris i els comentaris.

Finalment la formadora ha mostrat també als alumnes les diferents opcions de plantilles gratuïtes o de pagament, com configurar la plantilla per desenvolupar un web corporatiu i com gestionar els ginys i plugins més interessants per adquirir funcionalitats extres al lloc web.

Els participants han valorat molt positivament aquesta intensa formació, ja que han aconseguit crear la seva web corporativa i han pogut aplicar de manera totalment pràctica els coneixements assolits durant el curs.

Accions formatives en modalitat telemàtica

A continuació us detallem les properes accions formatives que des dels serveis de promoció econòmica s'ofereixen reconvertides en modalitat telemàtica per tal que els emprenedors i empreses continuïn realitzant les formacions des de casa adaptades a  aquesta situació.

"La protecció de dades en l’ambit de l’empresa" •  4 i 5 de novembre de 2020, de 09.30  a 12.00 h a Sant Andreu de la Barca [TELEFORMACIÓ] MEET

"Comptabilitat per no comptables: Aprèn les línies bàsiques" •  12, 17 de novembre de 10 a 13h i 19 de novembre de 2020, de 10 a 12h a Martorell  [TELEFORMACIÓ] ZOOM

"Com concertar visites comercials" •  1 i 3 de desembre de 2020, de 16 a 18.30 h a Martorell [TELEFORMACIÓ] ZOOM


Per realitzar les accions formatives és imprescindible inscripció prèvia omplint el formulari de l’activitat corresponent al web Molí Empresa.


Enllaç relacionat


www.moliempresa.cat

Veure totes les notícies