donem impuls a l'emprenedor!

Participants OCUPA’T DONES inicien les seves pràctiques professionals emmarcades en el “Tastet de Neteja COVID19”

16/11/2020 11:37

El programa “Ocupa’t Dones” inicia el mòdul de pràctiques professionals no laborals emmarcades dins del “Tastet de Neteja COVID19” continuant amb les accions de millora de les competències professionals de les dones participants en el programa que es troben en situació d’atur i en procés de recerca de feina.

L’Ajuntament de Martorell a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, continua donant suport al col•lectiu femení, amb la realització per vuitè any consecutiu del programa específic “Ocupa’t Dones”, projecte de suport a la inserció laboral adreçat a dones amb més dificultats d’accés al món laboral i que té com a objectiu assolir la inserció laboral de les participants.

Durant aquestes setmanes i fins a finals de novembre de 2020, 9 de les 45 dones participants enguany del programa “Ocupa’t Dones”, que han mostrat el seu interès a formar-se i treballar en el sector de la neteja, han iniciat el mòdul de 40 hores de pràctiques professionals no laborals emmarcat en el “Tastet de Neteja COVID19” que estan realitzant.

Mòdul de PRÀCTIQUES PROFESSIONALS del “Tastet de Neteja COVID 19: Neteja i desinfecció d’oficines, edificis, espais públics i centres sanitaris”

El “Tastet de Neteja COVID 19: Neteja i desinfecció d’oficines, edificis, espais públics i Centres sanitaris” té una durada total de 80 hores, de les quals 40 hores són teòriques i 40 hores són pràctiques professionals no laborals.

El mòdul de pràctiques professionals no laborals té una durada de 40 hores i té com objectiu principal que les alumnes apliquin en context real els coneixements adquirits al llarg del Tastet. Les alumnes realitzen tasques de neteja, desinfecció, tractament i manteniment de les instal·lacions d’edificis i locals definides en els plans de treball.

L’Ajuntament de Martorell ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa CLECE SA per  acollir a aquestes alumnes participants del “Tastet de Neteja COVID 19”  i oferir l’oportunitat de conèixer l’ocupació en primera persona, aplicar els coneixements adquirits al llarg de la formació i la possibilitat de millorar les competències professionals en un context d’activitat empresarial real.
El mòdul de pràctiques professionals durarà fins el 25 de novembre 2020 i, per tant, serà aquest dia quan finalitzi el “Tastet de Neteja COVID 19: Neteja i desinfecció d’oficines, edificis, espais públics i Centres sanitaris”.

Veure totes les notícies