donem impuls a l'emprenedor!

Més de 40 llocs de treball per diferents programes i plans d’ocupació

02/02/2021 08:35

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, ha aconseguit per aquest any 2021 diferents ajuts econòmics per la contractació de més de 40 persones en el marc de diversos programes i plans d’ocupació de la Diputació de Barcelona (el Pla ‘Reactivació per l’Ocupació’ i el Programa específic ‘Treball, Talent i Tecnologia’) i el Servei d’Ocupació de Catalunya (‘Treball i Formació’, ‘Treball als barris’, ‘Referent d’ocupació juvenil’ i ‘Joves en pràctiques’).

La major part de persones contractades faran tasques de millora a l’espai urbà, però també hi haurà perfils administratius i d’altres tipus, prèvia selecció en funció de les necessitats i capacitats.

La regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, afirma que una de les preocupacions de l’equip de govern “és l’ocupació, principalment dels joves i dels col·lectius més desafavorits.

Les persones interessades en participar dels plans municipals d’ocupació gestionats per l’Ajuntament de Martorell han d’estar empadronades a Martorell i inscrites al Servei Local d’Ocupació.

Es poden posar en contacte amb el Centre de Promoció Econòmica de Martorell Molí Fariner demanant cita prèvia al telèfon 93 775 31 01 (camí del Riu s/n 08760 Martorell Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat).

 

Ajuntament de Martorell

 

Veure totes les notícies