donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament de Martorell contracta a 17 persones en situació d’atur dins el projecte “Treball als Barris 2020”

17/02/2021 09:52

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ha posat en marxa aquestes setmanes nous plans d’ocupació municipal, en el marc del projecte “Treball als Barris 2020”, que dóna feina a 17 persones en situació d’atur no perceptores de prestació contributiva. El programa està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.

La Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu ha atorgat a l’Ajuntament de Martorell una subvenció per la realització d’accions emmarcades en el "Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris".

L’Ajuntament a través d’aquesta subvenció va contractar a 3 persones que van iniciar la seva feina el passat 29 de gener i prestaran els seus servis durant 9 mesos, a través del projecte “Ocupa’t Dones” a 1 tècnica d’ocupació i dins el projecte “Recicla’t +45”,  1 dinamitzador/a TIC i 1 Tècnic/a Orientador/a.

Aquesta setmana s’inicia també el pla d’ocupació del projecte “Millora de l'espai públic: urbanització de carrers, passatges i places al barri de la Vila” amb la contractació durant 6 mesos de 12 persones, 8 ajudants/es de brigada i 4 oficials de paleta, i a través de l’actuació “Assessorament i promoció en l'àmbit de l'habitatge social”  s’ha realitzat la contractació també de 2 auxiliars administratives durant 6 mesos.

Els 14 usuaris dels nous plans d’ocupació comencen a treballar aquesta setmana després de realitzar  la formació professional obligatòria en prevenció de riscos laborals impartida aquests dilluns a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

Projecte “Treball als barris” 2020 • Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

El projecte “Treball als Barris“ es tracta d’un dispositiu de suport programes experimentals i de foment de la igualtat d’oportunitats per afavorir la inserció sociolaboral de col•lectius amb dificultats d’inserció integrat per diferents programes gestionats per l’Ajuntament de Martorell a través del departament de Promoció Econòmica destinats a contribuir al desenvolupament econòmic i l’ocupació al barri de La Vila de Martorell.

L’objectiu dels plans d’ocupació emmarcats en aquest programa és que les persones contractades puguin adquirir i/o millorar determinades competències de cara a la seva inserció laboral, mitjançant la realització d’obres o serveis d’interès general i social programats en el marc del projecte de revitalització del barri de La Vila de Martorell.

 

Veure totes les notícies