donem impuls a l'emprenedor!

Apropteu, nova aplicació per promocionar el comerç de proximitat

31/05/2021 08:07

L’Ajuntament de Martorell s’adhereix a la campanya per impulsar el comerç de proximitat de la Diputació de Barcelona, a través de l’app Apropteu. L’aplicació gratuïta, que neix amb la voluntat de convertir-se en el director digital de comerços de proximitat de la demarcació de Barcelona, permetrà cercar qualsevol tipus de comerç o servei; conèixer l’oferta de productes, bonificacions, i promocions, així com establir una comunicació bidireccional entre els comerciants.

El comerç de proximitat es troba actualment en una situació d’excepcionalitat a causa de la crisi de la pandèmia sanitària COVID-19. Aquesta, malauradament, ha accentuat unes problemàtiques que ja existien anteriorment, com és l’escassa digitalització en el sector del comerç de proximitat.

Apropteu, disponible per IOS i Android, vol aportar eines digitals per tal que els comerços i serveis aconsegueixin ser més competitius amb l’objectiu de dinamitzar el sector mitjançant la tecnologia; crear una xarxa entre comerciants, empresaris i ciutadania; buscar la implicació de les associacions de comerciants i dels mateixos ajuntaments i empoderar el sector.

Entre les principals funcionalitats de l’aplicació, es podrà cercar comerços i serveis dels municipis de la província de Barcelona; comunicar-se amb ells a través del xat; conèixer promocions, productes i novetats; aprofitar les avantatges comercials i accions de fidelització; i consultar les activitats comercials del teu barri, entre d’altres.

La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Martorell contactarà amb els establiments martorellencs per donar a conèixer la campanya i facilitar la seva inclusió en aquesta guia digital de comerços de proximitat.

 

Apropteu

Veure totes les notícies