donem impuls a l'emprenedor!

S’incorporen cinc ‘Joves en Pràctiques’ a diferents departaments municipals

28/09/2021 08:54

Aquesta setmana s’han incorporat a diferents departaments de l’Ajuntament de Martorell cinc persones del programa ‘Joves en Pràctiques’, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i coordinat pel Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. Són joves, d’entre 18 i 29 anys, beneficiaris de la Garantia Juvenil.

Els cinc joves seleccionats han estat contractats a jornada completa sota la modalitat de pràctiques remunerades durant un període de sis mesos. Treballaran als departaments de Promoció Econòmica, Esports, Llar d’Infants, Comunicació i Participació.

Són beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil; inscrits com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya; han acreditat la possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com a equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilita per a l’exercici professional, compleixen els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en practiques, i no han participat en les convocatòries 2019 i 2020.

El programa ‘Joves en Pràctiques’ té l’objectiu principal d’oferir oportunitats formatives i laborals a persones d’aquestes edats que no estudien ni treballen, i que puguin millorar la seva ocupabilitat, amb l’adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral.

La regidora de Promoció Econòmica i Comerç, Rosa Cadenas, destaca que la finalitat és que “els joves posin en pràctica el que han après als seus estudis i donin un primer pas en el món laboral”. “Aquesta oferta, a banda de generar ocupació, dona l’oportunitat als participants de tenir una primera experiència laboral real”.

Aquesta és la sisena edició d’aquest programa. Durant l’any 2016, un total de 10 joves beneficiaris van tenir un contracte de pràctiques a l’Ajuntament de Martorell, en l’edició 2017 es van beneficiar cinc joves i en la de 2018 cinc joves més. En la darrera edició, es va sol·licitar la subvenció per a cinc joves i finalment es va concedir la subvenció per a un.

Ajuntament de Martorell

Veure totes les notícies