donem impuls a l'emprenedor!

El Molí Fariner realitza un Networking d’Emprenedoria i Acte de lliurament de dels “1ers Premis Relleu de Negocis Llobregat Nord 2021

19/11/2021 11:30

El proper 22 de novembre de 2021 a les 10 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell se celebrarà el Networking d’Emprenedoria i l’acte de lliurament dels “1ers Premis Relleu de Negocis Llobregat Nord 2021 • Fem Xarxa, Fem Empresa”.

El programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, iniciat al 2014, permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l'esperit emprenedor a la comarca, dinamitzar el teixit empresarial i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.
En aquesta setena edició, “Fem Xarxa, Fem Empresa” impulsa una nova jornada de networking centrada en l’àmbit de l’emprenedoria programada pel dia 22 de novembre de 2021 a les 10 h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell, donant pas a l’acte d’entrega de la primera edició dels Premis Relleu de Negocis que se celebrarà de 13 h a 13:45 h.

 

NETWORKING D’EMPRENEDORIA


L’objectiu principal de la jornada de networking és l’intercanvi d’experiències i novetats entre emprenedors i empreses de nova creació de diferents sectors. La posada en comú de preguntes i compartir com han afrontat els diferents reptes els participants facilita el camí empresarial de la resta generant sinergies entre ells. Mitjançant el networking tenen una excel•lent oportunitat d'aconseguir-ho, ja que coneixeran altres emprenedors i professionals que els poden ajudar, guiar i fins i tot oferir els seus serveis. A més, les empreses de nova creació es podran donar a conèixer i al mateix temps fomentar les oportunitats de negoci que es puguin derivar.

A través d'una sessió dinamitzada és pretén assegurar que l'experiència i la participació dels assistents sigui activa i efectiva, afavorint la interacció i la posada en comú de les experiències i necessitats de cadascun dels participants. Connectant amb persones amb les quals compartim interessos aconseguim beneficis per a la nostra empresa o projecte, i més quan estem donant els nostres primers passos i hem d'optimitzar al màxim els recursos disponibles.
La jornada comptarà amb la ponència de Mònica Mendoza, reconeguda conferenciant internacional en temes d'estratègia comercial, intel•ligència emocional i vendes. Mónica Mendoza també és docent de l’escola de negocis ESADE, i autora dels llibres: “Lo que no te cuentan en los libros de ventas” i “Píldoras de motivación para comerciales y emprendedores”

 

PREMIS RELLEUS DE NEGOCIS

 

Aquests premis tenen com a objectiu reconèixer i premiar la iniciativa emprenedora dels usuaris dels Centres Locals de Serveis a les Empreses dels municipis del Baix Llobregat Nord que han comprat empreses ja existents, potenciar la supervivència del teixit empresarial del territori i donar a conèixer el Servei de Reempresa e incrementar el seu nombre d’usuaris.
En aquesta 1a edició dels premis s'han presentat 9 candidatures d’Abrera, Esparreguera, Martorell i Olesa de Montserrat. Organitzat pel Programa supramunicipal “Fem Xarxa, Fem Empresa”, ha estat impulsat pels serveis de Promoció Econòmica d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.
Les  candidatures presentades seran valorades pel jurat del concurs, experts en emprenedoria i empresa, de l’Àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Barcelona, Pimec (Delegació Baix Llobregat), Cecot i Reempresa. L'acte de lliurament de premis d'aquesta 1ª edició dels Premis Relleu de Negocis del Baix Llobregat Nord se celebrarà en finalitzar el networking el pròxim 22 de novembre de 2021 a les 13.00h al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l'Ajuntament de Martorell. 
Les millors empreses en relleu de negocis aconseguiran un premi de 3.000 € pel guanyador, 2.500 € pel segon classificat, 2.000 € pel tercer classificat, 1.500 € pel quart classificat i 1.000 € pel cinquè classificat.


Intervenen:
Il.lm. Sr. Xavier Fonollosa, alcalde de l’Ajuntament de Martorell.
Il.lma. Sra. Ana Alba, alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.
Sra. Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.
- Condueix el networking la Mónica Mendoza.
- Condueix l’Acte l’Assumpta Mera, periodista i redactora de Ràdio Martorell


Ordre Acte:

• 10.00 h. Recepció participants, cafè i acreditacions.

• 10.30 h. Benvinguda i presentació. Sra. Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell.

• 10.40 h. Presentació Networking

• 10.50 h. Conferència “Reptes de les empreses avui en dia i la importància de fer networking i tenir una mentalitat col.laborativa”. Ponent: Mónica Mendoza.

• 11:00 h. Networking d’emprenedoria i empreses de nova creació al Baix Llobregat Nord. Dinamitzat per Mónica Mendoza.

• 12:55 h. Benvinguda als Premis Relleu de Negocis. Excma. Sra. Ana Alba, alcaldessa de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

• 13:00 h. Entrega dels Premis Relleu de Negocis

• 13:20 h. Cloenda de l’acte. Il•lm. Sr. Xavier Fonollosa i Comas, alcalde de l’Ajuntament de Martorell.

• 13:25 h. Refrigeri.


Contacte:
Xavier llopart  •  xllopart@martorell.cat 
Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner • Ajuntament de Martorell
Telf.: 93 775 31 01 • www.moliempresa.cat

Veure totes les notícies