donem impuls a l'emprenedor!

Les cooperatives de l’Escola Pontarró i La Mercè donen d'alta les seves cooperatives al Molí Empresa

08/02/2022 10:33

Els alumnes de 5è de Primària de les dues escoles de Martorell integrants del programa “Cultura Emprenedora a l’Escola” que restaven per donar d’alta les seves cooperatives han visitat aquestes setmanes el Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner per sol•licitar el NIF de les seves cooperatives i conèixer als seus padrins.

Les escoles Pontarró i La Mercè de Martorell han visitat aquestes setmanes el Centre de Promoció Econòmica per presentar les noves cooperatives creades, sol•licitar el NIF de cada una d’elles i conèixer a les empreses que actuaran com a padrins durant el transcurs del programa CUEME.

 

Visita al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner

 

Després de les visites de les escoles Mercè Rodoreda i José Echegaray, van visitar el Centre de Promoció Econòmica els alumnes de l'escola d'educació especial Pontarró i van donar d'alta la seva cooperativa que rep el nom de "Galàxia Manualitats" el passat dijous 24 de gener. Els cooperativistes van visitar el centre per sol•licitar el seu NIF.


També els alumnes de l’escola La Mercè, que van visitar el centre el dia 7 de febrer per presentar les cooperatives de 5è A ‘Femcoop’ i 5è B “Coopeco”, i van conèixer al seu padrí, en Vladi de “Keiken Comics”, la botiga situada a La Vila de Martorell.

En aquesta visita els representants de cadascuna de les cooperatives escolars han tramitat la sol•licitud del NIF amb la cap del departament Carme Moles i les tècniques Ana Millán i Dolors Fernàndez. Els alumnes abans de demanar el NIF han hagut de preparar tota la documentació relativa a la petició i han creat els estatuts, l'acta de constitució, la fitxa de cooperativista, finalment han omplert una sol•licitud adaptada per aconseguir el carnet que valida la seva cooperativa i els adjudica un número de NIF. 


Els representants legals escollits en votació pels mateixos companys han signat la constitució de les cooperatives i el proper pas serà la creació del seu logotip/imatge corporativa i definir els productes que han d'elaborar per posar a la venda al mes d'abril. Durant aquestes jornades els alumnes han pogut visitar les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica, el viver d’empreses Molí Empresa i conèixer a les empreses que enguany realitzaran de padrins de les diferents cooperatives del projecte.

 

 

Veure totes les notícies