donem impuls a l'emprenedor!

Es posa en marxa el tercer curs de la FOAP 21-22 "Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals"

01/03/2022 08:40

Quinze nous alumnes van començar les classes del tercer curs de la Formació Ocupacional 2021 CP de “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals” al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la convocatòria d'accions de formació d'oferta adreçades prioritàriament a treballadors/res desocupats/ades.

El curs certificat de professionalitat “Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals” consta de 270 hores totals dividides en 6 mòduls formatius amb 150 h teòriques, 40 h. de formació complementària i 80 h practiques.

Els principals objectius que es volen aconseguir amb el curs són, aprendre a fer les tasques de neteja i manteniment de superfícies i mobiliari en edificis i locals, seleccionar les tècniques, els estris, productes i les màquines per garantir la higienització, conservació i manteniment, si s’escau, sota la supervisió del professional competent, i complir la normativa aplicable en matèria de seguretat i salut.

La formació iniciada el 25 de febrer finalitzarà el 31 de maig de 2022 i es realitzarà de forma intensiva de dilluns a divendres en horari de tardes de 15.00 h a 19.30 h a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

 

Gran índex d’inserció laboral

 

Derivat de les conseqüències de la Covid-19, la Neteja és un dels sectors que ha vist incrementada la seva activitat, degut a la importància de mantenir els espais de treball desinfectats. Un cop finalitzar el curs els alumnes seran capaços de desenvolupar l’activitat professional en el sector de la neteja i higienització de tota classe d'edificis, locals, centres o institucions sanitàries i de salut, públics o privats, indústries, elements de transport (terrestre, aeri, marítim), màquines, espais i instal•lacions, suports publicitaris i mobiliari urbà. 
Des del Centre de Promoció Econòmica agraïm la col•laboració del teixit empresarial, facilitant l’accés a les pràctiques d’aquests alumnes, per millorar les oportunitats d'ocupació dels col•lectius amb especials dificultats per a la inserció en el mercat de treball i destaquem la importància de la formació específica que s'imparteix des de la regidoria de Promoció Econòmica per a aquesta inclusió laboral per a nínxols de mercat concrets.

Veure totes les notícies