donem impuls a l'emprenedor!

L’Ajuntament de Martorell contracta a 12 persones en situació d’atur dins del projecte “Treball als Barris 2021”

04/03/2022 14:32

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica ha posat en marxa novament, plans d’ocupació municipal, en el marc del projecte “Treball als Barris 2021”, que dóna feina a 12 persones en situació d’atur no perceptores de prestació contributiva. El programa està impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i gestionat per l’Ajuntament de Martorell.

La Generalitat de Catalunya a través del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu ha atorgat a l’Ajuntament de Martorell una subvenció per la realització d’accions emmarcades en el "Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris".

Així doncs, 9 dels usuaris del nou pla d’ocupació, han començat a treballar l’1 de març i durant 6 mesos, fins al 31 d’agost de 2022, prestaran els seus serveis amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals, realitzant actuacions del Projecte “Millora de l’espai públic: urbanització de carrers, passatges i places al barri de la Vila”.

3 usuaris treballaran amb el càrrec d’oficial/a de paleta i 6 amb el càrrec d’ajudant/a de brigada.

D’altra banda 2 usuàries més, començaran a treballar el dia 4 de març i fins el  3 de setembre, ambdós inclosos, prestaran servei amb jornada laboral de 37,5 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a diumenge actuant dins del programa “Assessorament i promoció en l’àmbit de l’habitatge social.”
Les dues usuàries treballaran amb la categoria d’auxiliar administratiu.

Des del 4 de març del 2022 i fins el 3 de setembre del 2022, ambdós inclosos, amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres, una usuària més, prestarà els seus serveis al càrrec de “Prospectora d’empresa i cens de locals i habitatges buits de la Vila”.

Els 12 usuaris dels nous plans d’ocupació començaran a treballar aquesta setmana després de realitzar  la formació professional obligatòria en prevenció de riscos laborals impartida aquests dijous a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

 

Projecte “Treball als barris” 2021 • Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

 

El projecte “Treball als Barris“ es tracta d’un dispositiu de suport programes experimentals i de foment de la igualtat d’oportunitats per afavorir la inserció sociolaboral de col•lectius amb dificultats d’inserció integrat per diferents programes gestionats per l’Ajuntament de Martorell a través del departament de Promoció Econòmica destinats a contribuir al desenvolupament econòmic i l’ocupació al barri de La Vila de Martorell.

L’objectiu dels plans d’ocupació emmarcats en aquest programa és que les persones contractades puguin adquirir i/o millorar determinades competències de cara a la seva inserció laboral, mitjançant la realització d’obres o serveis d’interès general i social programats en el marc del projecte de revitalització del barri de La Vila de Martorell.

Veure totes les notícies