donem impuls a l'emprenedor!

En marxa l’últim dels cursos de la FOAP 21-22 "Activitats Auxiliars de Comerç"

15/03/2022 13:03

Avui comencen les classes del quart i últim curs de la Formació Ocupacional d’enguany, el CP d'“Activitats Auxiliars de Comerç” al Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la convocatòria d'accions de formació d'oferta adreçades prioritàriament a treballadors/res desocupats/ades.

El curs certificat de professionalitat “Activitats Auxiliars de Comerç” consta de 310 hores totals dividides en 6 mòduls formatius amb 230 h teòriques, 40 h. de formació complementària i 40 h practiques.

Els principals objectius que es volen aconseguir amb el curs són, desenvolupar les funcions en establiments comercials: botigues, supermercats i hipermercats, per compte d'altri, o propi en el cas del repartiment de proximitat, seguint les instruccions rebudes i sota la supervisió directa d'un responsable l'establiment o repartiment comercial. Així doncs poder exercir activitat en qualsevol sector productiu en l’àrea de comercialització.

La formació iniciada avui 15 de març finalitzarà l’1 de juliol de 2022 i es realitzarà de forma intensiva de dilluns a divendres en horari de matins de 9.00 h a 14.00 h a les instal•lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell.

Veure totes les notícies