donem impuls a l'emprenedor!

Inici del curs “Ajudant de cuina, neteja de cuina i menjador de col•lectivitats” emmarcat a l’Ocupa’t Dones 10

28/03/2022 14:33

El Centre de Promoció Econòmica inicia aquest dilluns 28 de març el curs "Ajudant de cuina, neteja de cuina i menjador de col•lectivitats”, a les instal•lacions del Molí Fariner. El curs serà fins el proper 11 d’abril de 2022 amb un total de 10 sessions.

Aquests curs, que promou el departament de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Martorell, forma part del Programa Ocupa't Dones 10, que dona suport a la inserció laboral i millora ocupacional, adreçat a dones amb més dificultats d’accés al món laboral.

El Programa Ocupa't Dones, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, i promogut pel departament de Promoció Econòmica, posa en marxa aquest curs per a 16 dones participants del programa. Els consta de 10 sessions i té una durada total de 50 hores dividides en cinc mòduls:

  1. Tasques del monitor de menjador (5 hores)
  2. Organització de cuines col•lectives (10 hores)
  3. Aprovisionament de matèries primes en cuina (15 hores)
  4. Pla d’higiene i neteja de les cuines (15 hores)
  5. Manipulació d’aliments (5 hores)

Amb aquesta formació les participants assoliran els coneixements necessaris per poder desenvolupar càrrecs laborals com ara bé, ajudant de cuina de restaurants, netejadora de cuina, ajudant de menjador escolar, residències i similars.
Un cop finalitzats tots els mòduls està previst realitzar un altre mòdul de pràctiques professionals no laborables.

 

Inscripcions al programa

 

Les dones interessades a participar al programa “Ocupa’t Dones 10” encara poden realitzar la seva preinscripció, omplint el formulari preinscripció online, a la pàgina web del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, o de manera presencial al mateix Molí Fariner (camí del Riu s/n).

Veure totes les notícies