donem impuls a l'emprenedor!

Tornen els ‘Esmorzars amb l’alcalde’ després de dos anys d’aturada degut a la Covid-19

31/03/2022 14:44

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha reprès aquest matí els ‘Esmorzars amb l’alcalde’. Després de l’aturada de dos anys, degut a les restriccions per la COVID-19, avui Xavier Fonollosa torna a trobar-se amb representants del teixit empresarial martorellenc, en aquest cas del sector de la construcció, per afavorir el contacte directe en un ambient informal. Un espai d’informació, comunicació i aproximació entre empreses i administració en benefici de l’economia local.

En aquesta ocasió, han estat presents Ignasi Pérez, director de la BIM Academy i director del Congrés de la Fira Rebuild, fira que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d’abril a Madrid. També Miquel Costa, cap de desenvolupament d’Esteban Costa, S.L.; Miquel Pérez, autònom amb Instal•lacions Pérez; Alfons Raventós, gerent de Finques Rosanes S.L.; Miquel Vives, gerent de Construccions Successors de A. Vives S.L. i Alberto Domínguez autònom amb ADP Solutions.


En aquest espai els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat empresarial a l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa i també a la regidora de Promoció Econòmica Rosa  Cadenas.


L’alcalde i la regidora traslladen als presents que continuen treballant per la millora de les comunicacions en el territori, tan pel sector industrial com al de la construcció.

També han tractat el tema de cap on es dirigeix el sector de la construcció, un sector actualment en canvi, que va cap a la predominança de la construcció industrialitzada i modular. Alhora es comenta la necessitat i contemplació d’una transició digital com un factor clau per la millora de la productivitat del teixit empresarial.


L’alcalde Xavier Fonollosa també ha introduït el tema de l’eficiència energètica, un tema que esdevé molt important i que caldrà tenir molt present. Es necessària la sensibilització de la ciutadania davant d’una situació de despeses energètiques en constant creixement.


Els participants, igual que a les passades edicions, valoren molt positivament aquesta iniciativa, ja que els permet mantenir contacte amb altres empresaris del mateix sector, detectar possibles col•laboracions i conèixer tots els serveis que l’Ajuntament de Martorell posa al seu abast. Alhora, el Centre de Promoció Econòmica rep informació de primera mà per tal de fer una diagnosi acurada de la nostra realitat empresarial, perfilar accions i programes per a empreses, emprenedors i persones en situació d’atur.

Veure totes les notícies