donem impuls a l'emprenedor!

El TTT Martorell Urban Lab representat a la Fira Rebuild Expo a Madrid

29/04/2022 14:15

L’Ajuntament de Martorell s’ha posicionat a nivell estatal com a municipi precursor de la sostenibilitat urbanística i dinamitzador del sector de la construcció. Ahir el projecte TTT Martorell Urban Lab va ser presentat a la Fira REBUILD que se celebra a Madrid aquesta setmana, l’únic esdeveniment per impulsar i promoure el canvi de model constructiu de l'edificació. Una transformació que es consolidarà en els pròxims anys a través de la industrialització, la digitalització, el disseny i les diferents solucions en matèria de sostenibilitat.

El ‘Martorell Urban Lab: Construint Futur Sostenible’ TTT – Treball, Talent i Tecnologia és el Projecte d'ocupació creat des del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell per promoure el treball digne, la millora competencial del talent local i el creixement econòmic sostenible a través de la Tecnologia i ahir vam tenir l’oportunitat de presentar-lo en l’entorn idoni i posicionar-lo a nivell estatal a la Fira Rebuild, l’esdeveniment d’innovació per impulsar l’edificació amb la industrialització, la sostenibilitat i la digitalització a Madrid.

La Fira Rebuild és el Congrés Nacional d’arquitectura avançada i construcció 4.0 i se celebra a Madrid del 26 al 28 d’abril. Aquest esdeveniment ofereix Una visió 360 graus de totes les etapes de l'edificació. Amb una agenda per a l'etapa de disseny de projectes amb l'Arquitectura Avançada; una altra agenda per a la fase d'execució amb la Construcció 4.0; i finalment una altra amb l'etapa d'experiència d'usuari amb l'Interiorisme i el Disseny.
BIM, Realitat Virtual, IoT, Eficiència Energètica, Arquitectura Avançada, Disseny, Construcció 4.0, Domòtica, Smart Lighting, 3D Printing, Proptech, Buildtech, Interiorisme, Nous Materials, Construcció en Fusta, Passivhaus, Estratègia, i Construcció Sostenible són algunes de les temàtiques del congrés.

Una representació de l’Ajuntament de Martorell formada pel departament de Serveis Territorials: Rodrigo Alaminos, Coordinador General del Departament de Territori i Sostenibilitat, Alejandro Quintin, Arquitecte de l’Ajuntament de Martorell i de l’Àrea de Promoció Econòmica amb la Laia Pascual, tècnica coordinadora del projecte TTT Martorell Urban Lab.

L’Ajuntament ha pogut exposar a la xerrada : ‘Nuevos desarrollos urbanos como hubs de crecimiento económico y social’, com s’estan desenvolupant diferents projectes al municipi que s’agrupen per a la millora de l’economia al territori:

  • Constitució del 1r Clúster de la construcció a Catalunya.
  • Desenvolupament del Programa Martorell Urban Lab per a l’acompanyament en la transició digital de les empreses de la construcció en el territori i per a la millora competencial de les persones demandants d’ocupació.
  • El Pla de Transició energètica.
  • L’actual desenvolupament de l’Agenda Urbana i la participació en el Pla Pilot de la Diputació de Barcelona amb fons Next Generation.

 

 

 

Veure totes les notícies