donem impuls a l'emprenedor!

Publicada la segona convocatòria del programa Kit Digital adreçat a empreses de 3 a 9 treballadors

09/08/2022 14:35

El Kit Digital és un programa d'ajudes econòmiques per a la digitalització de pimes i autònoms i obre la segona convocatòria que donarà ajudes per valor de fins a 6.000€ a totes aquelles empreses de 3 a 9 treballadors.

És un programa del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, gestionat per l’Entitat Pública Empresarial Red.es, que s’emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, l’Agenda España Digital 2025, i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025. El programa compta amb una pressupost total de 3.067 milions d’euros. Les empreses i autònoms beneficiaris  de fins a 49 treballadors podran disposar d'un bo digital per accedir a les solucions de digitalització i impulsar la seva transformació digital, l'import del qual varia en funció dels següents segments d'empreses:

El Segment 1, per a empreses de 10 a 49 treballadors, 12.000 €. El Segment 2 per a petites empreses o microempreses d'entre 3 i 9 treballadors, 6.000 € i el Segment 3 per a microempreses d'entre 0 i 2 treballadors, 2.000 €.

 

Període de sol·licitud

 

El període per presentar sol•licituds del segment 2 s’inicia el proper 2 de setembre a les 11:00 i es perllongarà durant un any.
El bo digital de què poden gaudir aquestes empreses és de 6.000€ per finançar l’adquisició de solucions tecnològiques en qualsevol de les 12 categories establertes en el programa.

Les empreses i autònoms beneficiaris del bo digital, el qual es concedirà sota l'únic criteri de l'ordre de presentació de sol•licituds, podran gastar-lo en una o més solucions tecnològiques fins a assolir l'import del bo que els correspongui. Per fer-ho, caldrà que formalitzi acords de prestació amb els agents digitalitzadors adherits al programa, és a dir, amb empreses proveïdores de les diferents solucions tecnològiques que hagin sol•licitat formar part del marketplace del Kit Digital.

Tota la informació necessària la podreu trobar a la web de l'Acelera Pyme.
Per  accedir al tràmit feu clic AQUI

 

Assessorament

 

Cambra digital - Omplint la fitxa d'empresa i enviant a oficinaacelerapime@cambrabcn.cat

Winfor Sibaix - Contactant via telefònica al 937 49 62 37

 

Veure totes les notícies