donem impuls a l'emprenedor!

Nou Webinar: “Innovació i digitalització en la gestió immobiliària” emmarcat al TTT Martorell Urban Lab

21/11/2022 14:18

El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell realitza el proper dia 29 de novembre de 2022 un nou Webinar emmarcat al projecte TTT Martorell Urban Lab – Construcció Sostenible, titulat “Innovació i digitalització en la gestió immobiliària”.

Una sessió molt interessant si treballes en el sector immobiliari i vols actualitzar en l'àmbit digital el teu sistema de treball. Es parlarà del concepte Proptech i del que et pot aportar aquest terme que agrupa les innovacions i l'aplicació de noves tecnologies al sector immobiliari.

En aquest webinar es donarà coneixença de les noves tendències tecnològiques del sector immobiliari que faciliten estratègies d'innovació que beneficien en la gestió.

Entendràs tot sobre el Proptech i es parlarà d'algunes eines tecnològiques que utilitzen els experts immobiliaris per optimitzar la manera com les persones compren, venen, investiguen, comercialitzen i gestionen una propietat.

Es comptarà amb la participació de Teresa Garriga, consultora i motivadora en la transformació digital des de la perspectiva de les persones.

 

Àmbit:

 

Martorell - Projecte Urban-Lab i Maresme - Projecte construcció tecnosostenible

 

Data:

 

Dimarts 29/11/22 de les 10 a 11:30h

 

Programa:

 

- 10:00h. Benvinguda

- 10.10h. Radiografia situació actual de les empreses del sector àmbit Maresme i Martorell

- 10.30h. Present i futur de les immobiliàries Proptech o tecnologia immobiliària.

- 11.15h. Torn de preguntes.

 

Inscripcions

 

Per inscriure’t al webinar fes clic AQUÍ

Veure totes les notícies