donem impuls a l'emprenedor!

La viverista Maria Rodríguez presenta ‘Infinitament’, projecte d’acompanyament psicològic

29/11/2022 12:07

L’emprenedora Maria Rodríguez, membre del Viver d’Empreses del Centre de Promoció Econòmica de Martorell, va presentar dijous el seu projecte ‘Infinitament‘ al Molí Fariner. Es tracta d’una iniciativa d’acompanyament psicològic que engloba teràpies i psicoteràpies, serveis d’assessoria personal i també de formació.

A través d’un tracte col·laboratiu entre la persona amb necessitat d’ajuda i el professional, s’ofereixen psicoteràpies, espais d’orientació i suport, àmbits d’aprenentatge i acompanyament personalitzat. Maria Rodríguez, educadora social i psicòloga, explica que ‘Infinitament’ arriba en un moment “en què la gent necessita companyia, i just aquest és l’objectiu del projecte: acompanyar la teva vida amb un espai de psicoteràpies individuals, de parella o del sistema familiar o social en què et trobis. També es fan orientacions de salut, educatives, psicològiques i d’acompanyament d’equips o d’empreses”.

‘Infinitament’ es serveix de diferents disciplines com són l’Artteràpia, la psicoteràpia i l’educació social, per tal d’adreçar-se a tota la població i acollir les demandes de l’entorn. “El més important és que tingueu clar que podeu apropar-vos a ‘Infinitament’ per a quaselvol tema i nosaltres  us orientarem. Si és el lloc que necessites, continuarem el treball junts, i si has d’anar cap a alguna altra banda et portarem fins a la porta”.

La trajectòria professional de Maria Rodríguez va començar a la seva terra natal, Euskadi, on va iniciar-se en l’Educació Social col·laborant en diferents entitats del seu barri que oferien acompanyament. Des d’aquell moment, va saber que allò era la seva passió i va decidir diplomar-se en Educació Social i començar els estudis en Psicologia.

Des dels seus inicis, ha treballat en diverses associacions incloent-hi centres penitenciaris, cases d’acollida, pisos de reinserció, serveis d’atenció primària i comunitats terapèutiques, entre altres. Ara vol posar el seu gra de sorra a Martorell per seguir amb la seva vocació “d’acompanyar-te a descobrir la persona extraordinària que ets”.

 

Podeu visitar el seu lloc web:

 

www.infinitament.com

 

Veure totes les notícies